mrtkgnoztrk
80+
- Reaksiyon skoru
- 182
Adını görmem midemin bulanmasına yeterli oldu. İğrenç bir yer. 3 farklı şehirde yedim 3'ünde de aynı iğrençlikteydi.
rakip eliyor kralGeceye pusu kurmayın bu arada büyük ihtimalle öğleden sonra ve akşam yaparlar bunu parçalı olarak. Gece 12 de yapmanın anlamı olmaz onlar için.
Benim eve hayrına yollasalar teslim almam öyle diyim. Bence kimse almasın bu firmadan gerçi ama illa alacaksanız da boşa yanlış zamana pusmayın diye dedim.rakip eliyor kral
Türkiye şartlarında ortalama bi firmaBenim eve hayrına yollasalar teslim almam öyle diyim. Bence kimse almasın bu firmadan gerçi ama illa alacaksanız da boşa yanlış zamana pusmayın diye dedim.
Zincir marketlerde dondurulmuş olarak satılan tavuk olduğu şüpheli hazır dönerler bile daha lezzetli bundan, hem de her zaman zehirlemiyorGece yaparlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Türkiye şartlarında ortalama bi firma
Hocam yediğin yerle alakalidir bizim maydonoz dönerde 1500 yorum var getirde 4.4 almış totalZincir marketlerde dondurulmuş olarak satılan tavuk olduğu şüpheli hazır dönerler bile daha lezzetli bundan, hem de her zaman zehirlemiyor
Yorumları görünce kadar kötü olabilir normal dürüm işte dedim aldım geçenlerde, o kadar kötüymüş.
Hocam sağlık ve hijyen işe dahil olursa direk herhangi bir işletmeden yemek almamak gerekiyorZincir marketlerde dondurulmuş olarak satılan tavuk olduğu şüpheli hazır dönerler bile daha lezzetli bundan, hem de her zaman zehirlemiyor
Yorumları görünce kadar kötü olabilir normal dürüm işte dedim aldım geçenlerde, o kadar kötüymüş.
gs lisin anladığım kadarıyla yoksa kimse kötü geçmişi olan firmayı bu kadar savunmazHocam yediğin yerle alakalidir bizim maydonoz dönerde 1500 yorum var getirde 4.4 almış total
Normalde yemem bile ne GS si .d LCJFKCKDKDK mahallede zurnacida yemek vsrken tercihinde değil ekstra koyu besiktasliyiz 19 TL ye varken yenir o kadar gömmeye gerek yok şahsi fikrimgs lisin anladığım kadarıyla yoksa kimse kötü geçmişi olan firmayı bu kadar savunmaz
Min sepet tutarı nasıl olacak? 2.yi de alınca mantıksız olmuyor mu?Normalde yemem bile ne GS si .d LCJFKCKDKDK mahallede zurnacida yemek vsrken tercihinde değil ekstra koyu besiktasliyiz 19 TL ye varken yenir o kadar gömmeye gerek yok şahsi fikrim
Eskiden yapılmıştı 1 Nisan'da sepet tutarını kaldirmislardiMin sepet tutarı nasıl olacak? 2.yi de alınca mantıksız olmuyor mu?
Min sepet tutarı geçersiz oluyor bu kampanyalarda, direkt 19TL ye alabiliyorsun min sepet tutarı varsa zaten asla alınmaz.Min sepet tutarı nasıl olacak? 2.yi de alınca mantıksız olmuyor mu?