🔥İndirim Maydonoz Döner Tavuk Dürüm Döner 19₺ (Getir Yemek)

Adını görmem midemin bulanmasına yeterli oldu. İğrenç bir yer. 3 farklı şehirde yedim 3'ünde de aynı iğrençlikteydi.

Gece yaparlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Türkiye şartlarında ortalama bi firma
Zincir marketlerde dondurulmuş olarak satılan tavuk olduğu şüpheli hazır dönerler bile daha lezzetli bundan, hem de her zaman zehirlemiyor 😀

Yorumları görünce kadar kötü olabilir normal dürüm işte dedim aldım geçenlerde, o kadar kötüymüş.

Zincir marketlerde dondurulmuş olarak satılan tavuk olduğu şüpheli hazır dönerler bile daha lezzetli bundan, hem de her zaman zehirlemiyor 😀

Yorumları görünce kadar kötü olabilir normal dürüm işte dedim aldım geçenlerde, o kadar kötüymüş.
Hocam yediğin yerle alakalidir bizim maydonoz dönerde 1500 yorum var getirde 4.4 almış total

Hocam sağlık ve hijyen işe dahil olursa direk herhangi bir işletmeden yemek almamak gerekiyor

Geri