Aigo Gm80 Pro Vs Furylevel Z1

Akabinde

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
390
3395 sensöre sahip (3395 SE değil) bulabildiğim en ucuz 2 fare bunlar. Ancak kimisi Aigo'nun malzeme kalitesinin kötü olmasına sallamış, kimisi de Furylevel'e.
Furylevel yeni piyasaya çıkmış bir marka ve fare problemlerinden dolayı 3 kere güncellenmiş. Takılma vs. yaşayanlar olmuş. Kurumsallık yok, sorduğum soruya 2 gündür cevap vermiyorlar.
Çok soru işareti var yani.

ATK, VXE gibi markaların 3395 sensöre sahip fareleri ise 1.900 TL. O kadar bütçe ayırmak istemiyorum. Aigo var aklımda, sizce alınır mı?

3395 sensöre sahip (3395 SE değil) bulabildiğim en ucuz 2 fare bunlar. Ancak kimisi Aigo'nun malzeme kalitesinin kötü olmasına sallamış, kimisi de Furylevel'e.
Furylevel yeni piyasaya çıkmış bir marka ve fare problemlerinden dolayı 3 kere güncellenmiş. Takılma vs. yaşayanlar olmuş. Kurumsallık yok, sorduğum soruya 2 gündür cevap vermiyorlar.

ATK, VXE gibi markaların 3395 sensöre sahip fareleri ise 1.900 TL. O kadar bütçe ayırmak istemiyorum. Aigo var aklımda, sizce alınır mı?
Furylevelden kulaklık aldım daha önce bire bir sohbette ettik şahıs olarak tanıyorum kişilik olarak çok kaliteli birisi ürünleride zira öyle kullanıcı yorumlarına önem vererek ürünleri tekrar yeniliyor ergonomi konusunda Aigo iyi malzeme olarakta üzecek bir şey yok çok üst düzey değil fakat fiyatta belli bu fiyatlarda olan ürünü kalkıp logitech razer ile kıyaslamak ahrazlık zaten adam g pro kullanmış alıp laf ediyor önceki mousesi inca falan kötüleyecek yer arıyor

z1 se kullanıyorum çok memnunum 1000₺ ye almıştım. teknik destek açısından çok yardımcı oluyorlar öneririm.

Direk bu cihaz acisindan bilmiom ama fury x mi z mi neydi kulaklik vardi sağdan ses az geliyordu iade almislardi

Aigonun diğer bir dezavantajı da pili olabilir sanırım. 300 mah pili varmış. 7-10 gün anca gider heralde.

Aigo GM80 PRO'yu Amazon'dan ₺1300 alıyorsun ve sorun yaşarsanız arkada Amazon var. Açıkçası ben bu bütçelerde Aigo GM80 PRO alırdım.

Son düzenleme:
Aigo GM80 PRO'yu Amazon'dan ₺1300 alıyorsun ve sorun yaşarsanız arkada Amazon var. Açıkçası ben bu bütçelerde Aigo GM80 PRO alırdım.
Ben de onu ıstıyorum. Malzeme kalıtesı kotu dıyorlar da ben fıyatına gore uzecegını dusunmuyorum. Yalnızca 300mah pil çok çok düşük diğer fareler 2-3 katı fazla. Zırt pırt durmadan şarjı bıter gıbı.

Ben de onu ıstıyorum. Malzeme kalıtesı kotu dıyorlar da ben fıyatına gore uzecegını dusunmuyorum. Yalnızca 300mah pil çok çok düşük diğer fareler 2-3 katı fazla. Zırt pırt durmadan şarjı bıter gıbı.
MCU ve sensörden dolayı 4-5 günde 1 değiştirirsiniz. Üzerinde RGB falan yok. Bende de Scyrox V8 var benzer MAh oranı var. Tabii MCU, switch vb. farklılıkları olabilir. 1K Hz kullanımda gayet 4-5 gün gidiyor. Daha üstünde düşüyor. GM80 PRO zaten 1K Hz kadar destekliyor yani sandığınızdan daha uzun kullanılıyor. Şarj etmesi de hızlı oluyor. Bilgisayar kapatınca bile USB takıp geceden şarja bırakabilirsiniz.

Bunada bir bak hocam fena değil
Malzeme kalitesi olarak
Gm80 proya göre fevell z1 çok daha iyi

Bunada bir bak hocam fena değil
Malzeme kalitesi olarak
Gm80 proya göre fevell z1 çok daha iyi
Hocam GANKSENİNLE koduyla kargo dahil 1.200 TL oluyor. Fiyatı gayet ucuz. 55 gr hafifliği, 3395 sensörü, 80 milyon tıklama ömrü var. Çok güzel duruyor açıkçası. Benim klavye de mechanike hem kombo olmuş olurlar. :) Yalnızca pili kaç mah bulamadım.

Hocam GANKSENİNLE koduyla kargo dahil 1.200 TL oluyor. Fiyatı gayet ucuz. 55 gr hafifliği, 3395 sensörü, 80 milyon tıklama ömrü var. Çok güzel duruyor açıkçası. Benim klavye de mechanike hem kombo olmuş olurlar. :) Yalnızca pili kaç mah bulamadım.
Hocam 350 mah 85 saat yazıyor

Fury level z1 i 1.5 yıldır kullanıyorum memnunum fakat 1.8e çıkmak istemediğinizi belirtmişsiniz.Mousede o fiyat nerede daha ucuza buldunuz?

Geri