❌İndirim Bitti! Enebada Googleplay 25tl Kod 8 Tl

kick mantıklıysım abonelik açık kick hesabım var :D iş kızışmaya başladı şimdi

normalde ios kullanıyorum anroidde satın almayı deniyorum ama güvenlikle ilgili bir hata verdi çözebilirsem gta v ve forza parası çıkar :D

normalde ios kullanıyorum anroidde satın almayı deniyorum ama güvenlikle ilgili bir hata verdi çözebilirsem gta v ve forza parası çıkar :D
Kick abonelik dene bakalım komisyon alıyor mu google abonelik 5 dolar normalde 7 dolar falan yapmazsa güzel.

İşlem reddedildi

Ödemenizle ilişkili potansiyel bir risk belirlendi. Bu yanlış bir pozitif olsa da, bu önlemleri ciddiye alıyoruz. Bunun bir yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorsanız lütfen tekrar deneyin veya farklı bir kart veya ödeme yöntemiyle tekrar deneyin.

bu nedir lao

200 300 tl için riske girmem. Donanımhaberde İndiegala mı neydi uyguna oyun alıp satan biri oldu sonradan herkese satılan oyunlar steamden sildirildi steam tarafından , adam tek tek iade etti zarar etmişti. Ben güvenmem en azından ticaretini yapmam kendimde kullanırdım ama 200 300 tl kar da bi şey değil

Hediye kartınızı kullanmanız için daha fazla bilgiye ihtiyacımız var. Gerekli belgelerle birlikte bu formu göndererek ek bilgiler sağlayın.
böyle bi hata alıyorum çözümü olan varmı ?

Son düzenleme:
arkadaşlar paranın bugunu buldum sanırım suç değil ancak burası tr :D ne olur ne olmaz hapise düşersem destek atarsınız birde 209.99 TL'ye satın aldım 212 tl verdi kick A:SDA para azalmak yerine artıyor
1779153657536.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,863
Üyeler
196,834
Son üye
wartunemmerr
Geri