❌İndirim Bitti! Capsule 3 Pro 1800tl(Satıcının Trendyolda Vs Magazası Var)

Dünyanın en f/p kulaklığı olabilir 3 yıldır kullanıyorum günde ortalama 4 saat. 10 kere sert zemine düşmüştür hala taş gibi. 1000 tl bedavaymış ben 3 sene önce 1000'e almıştım.
5 kere çamaşır makinesine unuttum hala çalışıyor 🤣 tekini sporda kaybettim ama kötü oldu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

3 sene önce 900 e almistim Amazon Japonyaydi sanirim

Paylaşım için teşekkürler, TWS kulaklığa ihtiyacım vardı iyi denk geldi.Alıntıyı görüntüle

1400 Liraya siyahı tekrar stoklara girmiş.
alanlara h.o sıparısler kargoya verıldi ınsallah sıparıs dogru gelır seffaf almıstım

Dünyanın en f/p kulaklığı olabilir 3 yıldır kullanıyorum günde ortalama 4 saat. 10 kere sert zemine düşmüştür hala taş gibi. 1000 tl bedavaymış ben 3 sene önce 1000'e almıştım.
Spordayken durduk yere sağ teki bozuldu sol da artık şarj kutusuna zar zor bağlanıyor keşke sağlam olsaydı ama pro plus modeli çıkmış sıkıntıları çözdülerse alacağım

şans eseri denk geldım satıcıya baktıgımda eticaret platformlarında satısıda oldugunu gordum sansını denemek ısteyen bakabılır

şans eseri denk geldım satıcıya baktıgımda eticaret platformlarında satısıda oldugunu gordum sansını denemek ısteyen bakabılır
1800e bu mu yoksa 3000e Anker SoundCore Liberty 4 NC mi

5 kere çamaşır makinesine unuttum hala çalışıyor 🤣 tekini sporda kaybettim ama kötü oldu

3 sene önce 900 e almistim Amazon Japonyaydi sanirim
Spordayken durduk yere sağ teki bozuldu sol da artık şarj kutusuna zar zor bağlanıyor keşke sağlam olsaydı ama pro plus modeli çıkmış sıkıntıları çözdülerse alacağım
şuan kulaklıgın guncel firmware surum kodu nedir

1800e bu mu yoksa 3000e Anker SoundCore Liberty 4 NC mi
anker liberty 4 nc , soundpeast capsule 3 pro plus dengidir , normal 3 pro dan iyi ama plus modelin çoğunlukla denk , baslarda bir tık gerisinde kalıyor yer yer plus modelinden iyi bas veriyor

Şu SOUNDPEATS artık kablosuz sarj özelliği olan bir cihaz çıkarsın lütfen. Kablosuz sarj arayınca tek seçenek galaxy buds kalıyor.

Şu SOUNDPEATS artık kablosuz sarj özelliği olan bir cihaz çıkarsın lütfen. Kablosuz sarj arayınca tek seçenek galaxy buds kalıyor.
Ses seviyesi yetersiz kalıyor ama redmi buds 3 proda da var

Bende sağ teki bozuk halde var isteyene kutulu faturalı 900e vereyim

Geri