❌İndirim Bitti! Enebada Googleplay 25tl Kod 8 Tl

5 tane 200luk aldim. Mh ile gorustum Kodlarin.hiçbiri kullanılmış degil dedi.lakin bu hatayı verdigi icin forum doldurmam lazimmis. Desteğe yazdım bakalim kodları felan attım çözüm bekliyorum güncelleme yaparim

50886.webp

Şimdi bakiye yükleyip site bakiyesi ile almayı denedim ve bu yöntem işe yaradı:
  1. önce şuradan gerekli miktarda Eneba gift card alın. (ben 5 EUR aldım)
  2. bakiye kodunu "hediye kartını kullan" sayfasına girin. (5 EUR = 265 TL dönüşür)
  3. şuradan gerekli Google Play kodunu bakiye ile satın alın. (ben 2x 150 TRY aldım)
  4. şuna dikkat edin, bakiye ile alırsanız işlem ücreti masrafı ekleniyor.
  5. Google bakiye kodunuzu redeem bölümünde aktive girin.

1779174905766.webp

1779174937091.webp

1779174869467.webp

1779174970051.webp

1779174810012.webp

Ben para iadesi için telefon numaramı kaydedemiyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı? Banka hesabı bilgilerimi girmeden nasıl iade yapacaklar :D

Şimdi bakiye yükleyip site bakiyesi ile almayı denedim ve bu yöntem işe yaradı:
  1. önce şuradan gerekli miktarda Eneba gift card alın. (ben 5 EUR aldım)
  2. bakiye kodunu "hediye kartını kullan" sayfasına girin. (5 EUR = 265 TL dönüşür)
  3. şuradan gerekli Google Play kodunu bakiye ile satın alın. (ben 2x 150 TRY aldım)
  4. şuna dikkat edin, bakiye ile alırsanız işlem ücreti masrafı ekleniyor.
  5. Google bakiye kodunuzu redeem bölümünde aktive girin.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
150Tl olanlarda sıkıntı yok mu? Çalışıyor mu hepsi.

Böyle ucuz kodlar genelde çalıntı kredi kartlarıyla falan olmuyor muydu? Bizim google hesapları patlamasın sonra

5dk olmadı 8 tane daha aldım. uğraştırır mı acaba daha onların kodu da gelmedi
Satıcı bayağı tecrübeli görünüyor. Sıkıntı olacağını sanmam. Yeni kodlar gelir de Kara geçerseniz aşırı bir önemi kalmaz diye düşünüyorum. Şimdiye gelmiştir yeni kodlar onlar çalıştı mı hocam?

5 tane google play 200 tl nin 4 ü çalışmadı
2 tane netflix 250 aldım onlar çalıştı
Google playler için toplu iade nasıl alabilirim biri için ticket gönderdim diğerlerine gönderemiyorum

Satıcı bayağı tecrübeli görünüyor. Sıkıntı olacağını sanmam. Yeni kodlar gelir de Kara geçerseniz aşırı bir önemi kalmaz diye düşünüyorum. Şimdiye gelmiştir yeni kodlar onlar çalıştı mı hocam?
iptal yedi ama siparişten 5dk sonra tekrar ödeme çekmiş anlamadım.

Ekler

• 1000305401.webp
    1000305401.webp
    84.6 KB · Hit: 51
Böyle ucuz kodlar genelde çalıntı kredi kartlarıyla falan olmuyor muydu? Bizim google hesapları patlamasın sonra
Öyle oluyor zaten ama alıcaya zararı olmaz
Google satıcılara bu kodu %15 civarı ucuza veriyor diye biliyorum.Bu sitede yüzde 75 indirim var çalıntı karttan başka olasılık kalmıyor

3 tane 200₺ lük aldım hepsi çalıştı. Aldığım adamda stok bitmiş ama

4 tane 150 aldım hepsi çalıştı , Google play Forum falanda istemedi 600 TL gözüküyor şuan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,916
Üyeler
196,852
Son üye
Yusufk09
Geri