Ben Nasıl Kilo Vereceğim!

『Forbidden』

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
450
Arkadaşlar merhaba boyum 1.87 kilom 107 her gece yatağa girdiğimde sabah diyet yapacam diye kendimi motive ediyorum ama sabah kalktığımda bırakın kahvaltıyı fasfod söyleyip kendimi odama kapatıyorum ne yapsam bu yeme alışkanlığımın önüne geçerim bu sene sonuna kadar 85-90 olsam on numara olur yani artık 2xl tişört ler bile olmuyor 3xl alıyorum pantolon 46-48 aşağısı olmuyor bu durumu yaşayan ve yenen varsa bana yardımcı olursa çok sevinirim 🙏

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
basit matematik yediğinden fazla yakman gerek kilo vermen için. o yüzdende mümkün oldukça az kalorili besinler tüketmeye çalış ve mutlaka yürüyüşte olsa bi kardiyo egzersizine başla. güzel bi kalori açığı oluşturup kardiyo yaparsan kısa sürede sonuçlarını gözlemlersin zaten.

Arkadaşlar merhaba boyum 1.87 kilom 107 her gece yatağa girdiğimde sabah diyet yapacam diye kendimi motive ediyorum ama sabah kalktığımda bırakın kahvaltıyı fasfod söyleyip kendimi odama kapatıyorum ne yapsam bu yeme alışkanlığımın önüne geçerim bu sene sonuna kadar 85-90 olsam on numara olur yani artık 2xl tişört ler bile olmuyor 3xl alıyorum pantolon 46-48 aşağısı olmuyor bu durumu yaşayan ve yenen varsa bana yardımcı olursa çok sevinirim 🙏
şekerden olabildiğince uzakdur birde Karbonhidratan bırak demiyorum uzak dur illaki faydasını goreceksın

Yüksek protein az karbonhidrat bol yeşillik. En önemlisi irade ve disiplin

İşte benim o iradeyi kazanmayı başarmam lazım
o halde direkt artık hiç karbonhidrat tüketmeyeceğim gibi sert bir başlangıç yapma. yavaş yavaş yapılması gerekenleri yap birden bir değişiklik yaparsan hayatında 3-5 günde tekrar eski alışkanlıklarına dönersin. ufak adımlarla başla onlar zamanla büyür ve etkisini de gösterir ayrıca dediğim gibi mutlaka enazından hergün olmasada çıkıpbi yarım saat yürümeye çalış sadece diyetle olucak iş değil kardiyoyla yap yakımınını desteklemen gerek.

7 24 açliğini bastirmak için salata yap ye. İçine yağ , nar ekşisi veya bol tuz dökme ama. Domates,biber,salatalık,marul,maydanoz, az soğan belki ve birazda peynir karıştır ye . Azcık tuz ve limon , cokaz pulbiber kat karıştır.

o halde direkt artık hiç karbonhidrat tüketmeyeceğim gibi sert bir başlangıç yapma. yavaş yavaş yapılması gerekenleri yap birden bir değişiklik yaparsan hayatında 3-5 günde tekrar eski alışkanlıklarına dönersin. ufak adımlarla başla onlar zamanla büyür ve etkisini de gösterir ayrıca dediğim gibi mutlaka enazından hergün olmasada çıkıpbi yarım saat yürümeye çalış sadece diyetle olucak iş değil kardiyoyla yap yakımınını desteklemen gerek.
7 24 açliğini bastirmak için salata yap ye. İçine yağ , nar ekşisi veya bol tuz dökme ama. Domates,biber,salatalık,marul,maydanoz, az soğan belki ve birazda peynir karıştır ye . Azcık tuz ve limon , cokaz pulbiber kat karıştır.
Teşekkür ederim deneyeceğim verdiğiniz fikirleri inşallah güzel bir sonuç elde edeceğime inanıyorum

AZ YE SPOR YAP VERIRSIN diyen kimseyi dinleme ulkede cok fazla profesor var papagan gibi ayni seyi diyip duruyorlar bi poh bildikleride yok =D
eger genc yastan beri varsa kilon vermen zor nedeni ise yag hucrelerinin digerlerinden fazla olmasi. saglikli beslenme spor ile yavas yavas gerilersin ama o kiloda kalman icin tum hayatin boyu devam etmen gerekir herkes gibi beslenmeye basladigin anda kilo almaya baslayacaksin kendini daimi olarak devam ettirmesi zor bir yasam tarzi yerine devam ettirebildigin ve kilonu korudugun bir yasam tarzina yonel internette bi poh bilgidigine dair kaniti olmayan herpoholog insanlardan tavsiye alarak kilo verecegini sanma =D

AZ YE SPOR YAP VERIRSIN diyen kimseyi dinleme ulkede cok fazla profesor var papagan gibi ayni seyi diyip duruyorlar bi poh bildikleride yok =D
eger genc yastan beri varsa kilon vermen zor nedeni ise yag hucrelerinin digerlerinden fazla olmasi. saglikli beslenme spor ile yavas yavas gerilersin ama o kiloda kalman icin tum hayatin boyu devam etmen gerekir herkes gibi beslenmeye basladigin anda kilo almaya baslayacaksin kendini daimi olarak devam ettirmesi zor bir yasam tarzi yerine devam ettirebildigin ve kilonu korudugun bir yasam tarzina yonel internette bi poh bilgidigine dair kaniti olmayan herpoholog insanlardan tavsiye alarak kilo verecegini sanma =D
ama basit mantık olarak carbı az alıp bol protein ile kalori açığı oluşturup sporlada bunu desteklerse güzel bir şekilde kilo vermez mi ve hedef kilosuna geldiğindede hayatının sonuna kadar öyle yaşaması gerektiğinide düşünmüyorum sadece yediği içtiği şeylere dikkat etse bile olduğu kilosunu koruyabilir diye düşünüyorum

valla ben 180 boy 105 kilo ile başladım ilk 1 hafta 10 gün yediğim şeyleri hesapladım kalorisini falan ondan sonra artık ezberlemiş oldum her sabah kalkıp aynı şeyleri yapıyorum. 1 aydır hiç ekmek yemedim sabah 4 haşlanmış yumurtamı yerim bir bardak şekerli çayımı içerim ondan önce 1 bardak süt içerim akşam hangi yemek varsa ondn ölçülü bir şekilde alırım (normalde yediğimin yarısı kadar). öğünler haricinde hiçbirşey yemem sindirim için arada günkurusu kayısı yerim kas erimesi yaşamamak için epey bir protein almak lzım ama protein alaam diye düşünüp kendimi yıoratmayı bıraktım elimden geldiğince almaya çalışıyorum ama hergün yine eksik kalıyor bu şekilde 1 ayda 105 den 98e düştüm. şuan anlık olarak 97.5 bunu devam ettirecem böyle artık alıştımda fazla yemek istesem bile yiyemiyorum. kilo vermeye başladıktan sonra çok basit olduğunu anladım. yıpratan bıktıran şey sürekli hesaplama yapma rutinin olmayan şeyleri bir anda hayatına sokmaya çalışmak bunlar hep bıktırıyor ben kademeli başladım bu arada 1 aydır hiç spor yapmadım onuda kademeli olarak hayatıma katıcam

kanka benim taktik sendede işe yarar 110 190 ım bende şekeri bırakıyorum sonra yürüyüşler yapıyorum mesela markete giderken yanımdaki değilde bi aşağğıdakine gidiyorum yani hayatıma sokuyorum bunu ondan sonra hergün çekebildiğim kadar 1 set kadar şınav yapıyorum dışardan poğaça bırakıyorum ondan sonra ekmek azaltıyorum aşırı derece yani bu geçen yaz 10 kilo verdim böyle bence sendede işe yarar

• Beğen
Reaksiyonlar: Miya
konfor alanından uzaklaşacaksın
eylülde 78 falandım şu an 95im
78 de gördüğüm maxtı zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,086
Üyeler
196,888
Son üye
mustafa102o