Sistem Gereksinimi Olarak Monitör Uyumu

Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar merhaba,

cs,valo,lol,pubg gibi oyunlaar oynuyorum 5060ti 16 gb r77800x3d sistemime lenovanın 320 hz monitörünü mü almalıyım yoksa basic 240 hz mi almalıyım?

o sistemle her türlü 320+fps alırsın zaten yüksek hz tercih edebilirsin

Arkadaşlar merhaba,

cs,valo,lol,pubg gibi oyunlaar oynuyorum 5060ti 16 gb r77800x3d sistemime lenovanın 320 hz monitörünü mü almalıyım yoksa basic 240 hz mi almalıyım?
lenovonun hangi ürününden bahsediyorsun açıkçası lenovonun monitör konusunda çok başarılı olduğunu düşünmüyorum

ölü piksel sorunu yaşayan çok kişi olmuş onun haricinde adam akıllı bir inceleme bulamadım ghosting var mı yok mu bilmiyorum güzele benziyor kesinlikle almalısın diyemicem alternatifler değerlendirilebilir 1080p olması çok hoşuma gitmedi sadece

ölü piksel sorunu yaşayan çok kişi olmuş onun haricinde adam akıllı bir inceleme bulamadım ghosting var mı yok mu bilmiyorum güzele benziyor kesinlikle almalısın diyemicem alternatifler değerlendirilebilir 1080p olması çok hoşuma gitmedi sadece
forumda alıp kullanan birçok kişi var görüntü kalitesinin bu fiyata göre tatmin edici olduğunu söylüyorlar ayrıca ölü piksel gibi sorunlar tamamen şans işi her monitörde çıkabilir zaten iade değişim hakları bunlar için var. en büyük artısıda bu fiyata sanırım başka 300+hz bi ürün olmaması. bütçe yoksa ve genelde fps oyunları oynayacaksa bence mantıklı bir seçim olur bütçesi varsada tabii ki 2k 300hz alması çok daha iyi olur o ekran kartını 2kda çok rahat kullanabilir çünkü.

dostum cs yi bile 1280*1024 ççzünülürkte oynuyorum fps oyuncusuyum hikayeli oyunlar oynamadığım için 1080p tercih ediyorum o zaman lenovo legion mantıklı benim için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,216,368
Üyeler
196,943
Son üye
onuryazdag
Geri