🔥İndirim Rtx 5060 + 225f 36.999₺ / Rtx 5060ti + 225f 43.999₺ Peşin Fiyatına Taksit 🔥

Ben 37.5 a 7500f b650 olanını almıştım 3 gün önce

5 gün önce amd işlemcili kasa aldım itopyadan 37.5 a :D? anakart b650 asus 5060 asus
hocam ben bayadır kontrol ediyorum 40 binin altında göremedim. buraya açmış mıydın konusunu. güzel fiyata almışsın.

1-2 hafta önce değildir hocam o. Daha öncedir. Ben de takip ediyom sürekli. Buraya gönderildiyse hele kesin görmem lazımdı. İnce hesap gaming gecesinde 7500f+5060 sistemi 38bine koydu. Ama anakart ve ekran kartı marka değildi çok itibar göstermedim. Gönderdiğin ürün 37.5a düştüyse çok iyiymiş ama hiç görmedim.

kötü adamlar 😡 marketting ne bilmiyorum ama bir köy kurup orda onları bağlayıp domates ve patates atalım kafalarına
itopya markasını hedef kitleyle yani bizimle buluşturuyorlar işte hocam. ama bu işi bu arkadaşlar biraz daha agresif ve kötü niyetli yapıyorlardı ben sallamıyorum artık benim problemim değil kimin ne yaptığı :D temelli şizofrene çıkacak adımız gereksiz yere. sistemi elinde tutanların problemi

Geri