GGbaba
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,469
Kumpanya bunlar aslanpunch ktmvadi arapboy hepsi aynı kişi bile olabilirnereden anladın hocam, gözlerinden mi![]()
Kumpanya bunlar aslanpunch ktmvadi arapboy hepsi aynı kişi bile olabilirnereden anladın hocam, gözlerinden mi![]()
İmza kısmına İtopya çalışanlarını bulma sitesi ne zaman gelir?vay be bu da itopya çalışanıymış
Onu tespit edecek algoritma bende yok Manuel fernandesİmza kısmına İtopya çalışanlarını bulma sitesi ne zaman gelir?
hocam ben bayadır kontrol ediyorum 40 binin altında göremedim. buraya açmış mıydın konusunu. güzel fiyata almışsın.Ben 37.5 a 7500f b650 olanını almıştım 3 gün önce
5 gün önce amd işlemcili kasa aldım itopyadan 37.5 a? anakart b650 asus 5060 asus
NERDEN ALDIN HOCAM COK MERAK ETTIMBen 37.5 a 7500f b650 olanını almıştım 3 gün önce
5 gün önce amd işlemcili kasa aldım itopyadan 37.5 a? anakart b650 asus 5060 asus
245 kfli vento kasalı 36500 a aldım ama gener de fena değil
1 ay önceydi paylaşmıştım gene gelir diye düşünüyorumnerden aldınız hocam?
Hocam 1-2 hafta olmuştur itopya şöyle bi sistem vermişti az özelleştirince fiyat 37.5 a kadar düşüyoduNERDEN ALDIN HOCAM COK MERAK ETTIM
gönderiyi paylaşan kişiyi mi diyorsun? komisyon falan mı alıyorlar sonuçta babasının şirketi değil neden bunu yapıyorlar kivay be bu da itopya çalışanıymış
marketing yapıyorlar iştegönderiyi paylaşan kişiyi mi diyorsun? komisyon falan mı alıyorlar sonuçta babasının şirketi değil neden bunu yapıyorlar ki
kötü adamlarmarketing yapıyorlar işte
itopya markasını hedef kitleyle yani bizimle buluşturuyorlar işte hocam. ama bu işi bu arkadaşlar biraz daha agresif ve kötü niyetli yapıyorlardı ben sallamıyorum artık benim problemim değil kimin ne yaptığıkötü adamlarmarketting ne bilmiyorum ama bir köy kurup orda onları bağlayıp domates ve patates atalım kafalarına