Yt Videolarını Nerden İndirebilirim

The|Boss

80+
Reaksiyon skoru
120
Merhaba arkadaşlar MacBook kullanıcısıyım ve bayramda internet olmayan bir yere gideceğim özetle YouTube dan videoları indirmem gerekli bilgisayara.Bunu güvenli şekilde nereden yapabilirim? (premium kullanıcısıyım ancak o da sadece telefona indirme yapabiliyor )

Merhaba arkadaşlar MacBook kullanıcısıyım ve bayramda internet olmayan bir yere gideceğim özetle YouTube dan videoları indirmem gerekli bilgisayara.Bunu güvenli şekilde nereden yapabilirim? (premium kullanıcısıyım ancak o da sadece telefona indirme yapabiliyor )
bildiğim kadarıyla youtube tarayıcıda da indirme yapabiliyor daha önce indirip izlemiştim ama benim pc windows fark eder mi bir fikrim yok

İphone YouTube videoları indir diye arat.
Ben Android'de çok kolaylıkla Snaptube dan indiriyorum.İphone apk sı çalışıyormu bilmiyorum.En kötü tarayıcı üzerindeki sitelerden indirirsin...

Kral pc de de indir tuşu varmış ha bi dene win olması veya tarayıcı farkı mı bilgim yok ama indirip izleyebiliyorsun pc de de

Geri