Yardım Taahhütüm Bitti Hangi İss'ye Geçmeliyim veya Geçmeli Miyim?

Öyle bir durum yok, başka firmalar Türk Telekom üzerinden hizmet veriyor evet ama Türknet Gigafiber, Turkcell Superonline fiber, Türksat Kablonet ve birkaç ufak firmanın tamamen kendine ait altyapıları var. Türk Telekom üzerinden verilen hizmetler zaten iyi olmuyor genelde sadece daha ucuz oluyor.
hocam saydığın firmalar hepsi gelip mahalleyi mi kazıyor allah aşkına :D sadece Türk Telekom kazıyor ve altyapıyı diğerlerine sunuyor, birebir görüştüm müdürlerle

hocam saydığın firmalar hepsi gelip mahalleyi mi kazıyor allah aşkına :D sadece Türk Telekom kazıyor ve altyapıyı diğerlerine sunuyor, birebir görüştüm müdürlerle
Evet kazıyor, eski eve bizzat Superonline ve Kablonet çekmişti. Türknet de birçok yere çekiyor forumlarda sayfa sayfa konuları var inceleyebilirsiniz.

Adana ise Data Telekom veya Ay Telekom'a bakın, kendi fiber altyapısından net veriyor. Şansına belki çıkar.

Arkadaşlar yaklaşık 6-7 yıldır vodafone 16 megabit adsl internet kullanıyorum. Son 2 aydır internetim aşırı dalgalı 16 dan 3-e, 8e falan düşüyor ve benim için asıl sorun olan ping de aynı şekilde 60-70 den sürekli 300-400 e fırlıyor müşteri hizmetlerini aradım birkaç işlem yaptılar fakat düzelmedi. Ethernet kablomu değiştirdim vesaire yine aynı. Artık iss değiştirmeye karar verdim. altyapı sorugsu yaptıgımda 62mb desteklediği gözüküyor. Vodafone taahütüm bitti iss önerir misiniz?
Turknetin kendi altyapısı varsa en iyisi o yoksa Tt altyapısından verir taahhüt olmaması vs iyi oluyor
LBY43OO85AFD kod ile üye olursan ikimizde bedava 1 ay kullaniriz ayrıca sitesinde mahallene fiber kısmından başvurursan indirim de yapıyor 3 aylık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,924
Üyeler
197,089
Son üye
ragnarlothbrok16
Geri