Telefonlara %40 Zam Geleceği Doğru Mu?

2026 sonu %40 zam gelebilir diye bir şey gördüm doğruluk payı var mıdır? Yaza kadar artar mı temmuza kadar falan artarsa ne kadar artar? Yoksa böyle kalır mı?
Her sene atıyorlar böyle şeyleri, abartılacak bir şey olmaz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

samsungun türkiye yöneticisi %20-25 gelcek demişti gelebilir :/
hatta ilerideki telefonlarda ram azaltılabilir diye görmüştüm 8 gb ramlı iphone 18 pro ya da 20 pro çıkarsa şaşırtmaz :D
Çıkmaz 12GB RAM modülü için anlaşma bağladı adamlar, düz model dahil hepsine onu koyacaklar 18 serisinde.

Ama şu ucuz telefonlara 8-12GB RAM koyup sanki çok iyiymiş gibi gösterme işi bitecek bu krizle beraber. Gerçi 4GB RAM + 8GB Sanal RAM der yine 12GB yazar onlar kutuya. Aldığım bir telefonda vardı bu saçmalık 6GB yazıyor diye aldık 3+3GB imiş 😅

Son düzenleme:
Her sene atıyorlar böyle şeyleri, abartılacak bir şey olmaz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çıkmaz 12GB RAM modülü için anlaşma bağladı adamlar, düz model dahil hepsine onu koyacaklar 18 serisinde.

Ama şu ucuz telefonlara 8-12GB RAM koyup sanki çok iyiymiş gibi gösterme işi bitecek bu krizle beraber. Gerçi 4GB RAM + 8GB Sanal RAM der yine 12GB yazar onlar kutuya. Aldığım bir telefonda vardı bu saçmalık 6GB yazıyor diye aldık 3+3GB imiş 😅
Gerçekten o sanal ram saçma yerlere gitmeye başladı satıcılar açısından. Telefonu artık iyi incelemek lazım... Benim 7 senelik redmi note 8 pro bile 6gb ramle geliyordu..

İçinde zam olan bir şey varsa kesin doğrudur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,293
Üyeler
196,926
Son üye
airixs
Geri