Anker Soundcore Life Q30 Kulaklık Özellikler Doğru Mu?

Reaksiyon skoru
115
Selam Beyler İnternetten Anker Soundcore Life Q30 Kulaklık Aldım Bu Ürüne İnternette Baktığım Zaman Normalde Anc Açık 40 Anc Kapalı 60 Saat Vaat Ediyordu Bluetooth 5.0 Vardı Birde Upgraded Modeli Vardı O Da Anc Açık 50 Kapalı 70 Saat Vaat Ediyordu Bluetooth 5.3 Vardı Bana Gelen Bu Model Anc Açık 50 Kapalı 80 Saat 10 Dakika Şarj İle 10 Saat Kullanım Vaat Ediyor Bu Ürün Orjinal Mi Sizce? Anker'in Kedi Sitesinde Doğruladım Ürün Orjinal Gözüküyor Birde Resmi Sitede Vb Biryerde De Bulamadım Modeli, Numarayı Yazıyorum Çıkmıyor. Fotoraflara Bakar Mısınız Açmadım Bilerekde Ürünü İade Edemem Diye Ürünün Model Numarası : A3028313

@Clyde Sende Vardı Bu Model Sence Doğru Mu Yazanlar ? Var Mı Böyle Bir Model ?
IMG-20251215-WA0004.webp
IMG-20251215-WA0005.webp
IMG-20251215-WA0003.webp
IMG-20251215-WA0006.webp
IMG-20251215-WA0007.webp
IMG-20251215-WA0008.webp

Son düzenleme:
Nereden aldınız? Hayırlı olsun.

Satıcı İle İlgili Sorun Yok Akakçede Tüm Sıralama Bu Adam Amazon'da da Satıyor Trendyolda da Hepsiburadada da Aynı Satıcı Ürün Yeni Versiyon Mu Ne Onu Anlamadım

Teşekkürler

Satıcı İle İlgili Sorun Yok Akakçede Tüm Sıralama Bu Adam Amazon'da da Satıyor Trendyolda da Hepsiburadada da Aynı Satıcı Ürün Yeni Versiyon Mu Ne Onu Anlamadım

Teşekkürler
Müsait olmadığım için yazamadım arkadaşlar bilgilendirmiş.

Selam Beyler İnternetten Anker Soundcore Life Q30 Kulaklık Aldım Bu Ürüne İnternette Baktığım Zaman Normalde Anc Açık 40 Anc Kapalı 60 Saat Vaat Ediyordu Bluetooth 5.0 Vardı Birde Upgraded Modeli Vardı O Da Anc Açık 50 Kapalı 70 Saat Vaat Ediyordu Bluetooth 5.3 Vardı Bana Gelen Bu Model Anc Açık 50 Kapalı 80 Saat 10 Dakika Şarj İle 10 Saat Kullanım Vaat Ediyor Bu Ürün Orjinal Mi Sizce? Anker'in Kedi Sitesinde Doğruladım Ürün Orjinal Gözüküyor Birde Resmi Sitede Vb Biryerde De Bulamadım Modeli, Numarayı Yazıyorum Çıkmıyor. Fotoraflara Bakar Mısınız Açmadım Bilerekde Ürünü İade Edemem Diye Ürünün Model Numarası : A3028313

@Clyde Sende Vardı Bu Model Sence Doğru Mu Yazanlar ? Var Mı Böyle Bir Model ?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kutu üzerinde QR kod var. QR Kodu girip seri numarasını ile kontrol edebilirsin. Kulaklığın üzerinde bir seri numarası yoktu diye hatırlıyorum ama. Orijinal duruyor.

Geri