- Bütçe
- 250000
Beyler güzel bişey olsun istiyorum hem performans hem de görünüş bakımından böyle bişey toplamak istiyorum nasıl?
Alıntıyı görüntüle
Toplayamazsın 5090 lı.bu bütçede 5090lı sistem bile toplarsın ama ihtiyacın yoksa alabilirsin.
Hocam çok yanlış bütçe kullanımı görüyorum hocam. Masanı sandalyeni monitörünü kulaklığını mouseunu vs. vs. kaç para harcayacaksan onları çıkar. Kasaya kalan bütçeyi söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz.Beyler güzel bişey olsun istiyorum hem performans hem de görünüş bakımından böyle bişey toplamak istiyorum nasıl?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
toplanmazmı ya 5090 o kadar pahalımıToplayamazsın 5090 lı.
En ucuz 5090 185k 0 istiyorsan. Tüm parçaları çok giriş seviye seçmen lazım o da 5090'a yakışmaz 300 320 bandında üst segment bir 5090 lı toplarsın ama 0 şeklinde tabii ki. Zaten arkadaş komple masası sandalyesi monitörü vs. çevre birimleriyle 250k bütçesi var.toplanmazmı ya 5090 o kadar pahalımı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
pahalıymış.
Hocam 250000TL’nin tamamını kullanmadım yaklaşık bi 30K bütçem arttı diye hatırlıyorum daha fazla bile olabilirHocam bu kadar para verip 9070 xt almanız çok saçma. Yine de siz bilirsiniz. Hayırlı olsun şimdiden.
Hocam bütçenin tamamını kullanmadım, tahmini bir rakam yazdım sadece pc 150K diğer parçalar vesaire ile yaklaşık 200’e çıkıyor 30K monitor zaten. Anakartı da ileride (5-6 yıl) sonra iyileştirmek için (CPU, GPU gibi) X870 aldım onun dışında nereler fiyat bakımından güçlendirilir iyi olur öğrenmemHocam çok yanlış bütçe kullanımı görüyorum hocam. Masanı sandalyeni monitörünü kulaklığını mouseunu vs. vs. kaç para harcayacaksan onları çıkar. Kasaya kalan bütçeyi söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz.
Hocam işlemciyi 9800x3D almanı tavsiye ederim. Anakartı 10-15k aralığında tutsan iyi olur bunlar bile fazla kaçıyor bence. Ram olarak şuan makul bir ram yok beklemeni tavsiye ediyorum. Ekran kartı 5080 tercih edebilirsin bu bütçelere çıkacaksan. Sıvı soğutmanı değiştirmeni tavsiye ederim biraz eski model diye biliyorum. Seçtiğin SSD çok pahalı ama seçimini çok beğendim piyasadaki en iyi ssd lerden birini seçmişsin çok üst segment bir ürün arıyosan değiştirme.Beyler güzel bişey olsun istiyorum hem performans hem de görünüş bakımından böyle bişey toplamak istiyorum nasıl?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Eyvallah hocam kralsın az bulunur senin gibilerHocam işlemciyi 9800x3D almanı tavsiye ederim. Anakartı 10-15k aralığında tutsan iyi olur bunlar bile fazla kaçıyor bence. Ram olarak şuan makul bir ram yok beklemeni tavsiye ediyorum. Ekran kartı 5080 tercih edebilirsin bu bütçelere çıkacaksan. Sıvı soğutmanı değiştirmeni tavsiye ederim biraz eski model diye biliyorum. Seçtiğin SSD çok pahalı ama seçimini çok beğendim piyasadaki en iyi ssd lerden birini seçmişsin çok üst segment bir ürün arıyosan değiştirme.