Yeni Aldığım Monitörde De Ölü Piksel Çıktı!

SalimBdk

80+ Silver
Reaksiyon skoru
934
Valla tam bahtsız oldum geçen hafta gigabyte monitörüm de ölü piksel çıkmıştı iade ettim başka model aldım onda da çıktı ne yapayim valla uğraşmak istemiyorum ölü piksel de şaka gibi tam orta da alta köşe de olsa neyse... Bu arada köpük hafif kırıldı sorun olur mu

İade edin bence ileride belki çoğalır yada sizi rahatsız eder gerek yok baştan iadenizi yapın

iade edin hocam 1 ölü piksel bile kusurlu mal sayılıyor köpüğü boş verin ona takılmazlar, düzgün paketleyin yeterli

Valla tam bahtsız oldum geçen hafta gigabyte monitörüm de ölü piksel çıkmıştı iade ettim başka model aldım onda da çıktı ne yapayim valla uğraşmak istemiyorum ölü piksel de şaka gibi tam orta da alta köşe de olsa neyse... Bu arada köpük hafif kırıldı sorun olur mu
Benim bir monitörde de öyle olduydu teknik servis 5-6 piksele kadar olmadan işlem yapmıyoruz demişti.

iade edin hocam 1 ölü piksel bile kusurlu mal sayılıyor köpüğü boş verin ona takılmazlar, düzgün paketleyin yeterli
Zaten hep dikkat ederim onda sıkıntı yok bu arada hepsiburada üzerinden vatandan aldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim bir monitörde de öyle olduydu teknik servis 5-6 piksele kadar olmadan işlem yapmıyoruz demişti.
Yorumlar da iade edenler var sizin durumu bilmiyorum

İade ederken kusurlu ürün kutucugunu mu isaretliyim

Ölü piksel çıkma oranı en az olan hangi ürün var kaliteli en azından onu alayım yoksa almaktan vazgeçeceğim

hocam her üründe ölü piksel çıkma riski var ama bazılarında ölü piksel çıkmama garantili başlıklar var onları isterseniz deneyin
Valla 3.ye dayanamam gidip oled alırım onda da var mı bilmiyorum ölü piksel muhabbeti gerçi onda yanma varda o sonra ki kısım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,907
Üyeler
196,848
Son üye
EmreGNZ
Geri