bastias
80+
- Reaksiyon skoru
- 94
Arkadaşlar selam. Gamepad kullanan birisi değilim fakat almayı düşünüyorum. Şuan alta atacağım gamepadlerden birini bilgisayarda kullanmak için almayı düşünüyorum. Standlı ve ışıklı olması artı puan benim açımdan. Ama acayip kararsız kaldım. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Biraz da deneme atışı olucak benim için. Eğer gamepad olayı sararsa yaza doğru Dualsense almayı planlıyorum. 8bitdo ultimate 2c ve ultimate 2 de düşündüm ama bana gereksiz pahalı geldi.
Bunun 1500e düşmesi acayip cezbetti.
wraithesports.com
www.trendyol.com
Bu Gamesir olanlar fiyatını hakediyor mu?
www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.trendyol.com
Bunun 1500e düşmesi acayip cezbetti.
ZD Gaming Classic Legend Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
SECUZİ LIG-3601 Tüm Platformlarla Uyumlu Gamepad/Joystick Mat Siyah - Fiyatı, Yorumları
LIG-3601 Tüm Platformlarla Uyumlu Gamepad/Joystick Mat Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
Bu Gamesir olanlar fiyatını hakediyor mu?
GameSir Cyclone 2 Kablosuz Gamepad Oyun Kolu RGB Hall Joystick for PC/Android/iOS/Switch Çoklu Bağlantı Modu - Fiyatı, Yorumları
Cyclone 2 Kablosuz Gamepad Oyun Kolu RGB Hall Joystick for PC/Android/iOS/Switch Çoklu Bağlantı Modu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
GameSir Super Nova Hall Effect 2.4g Wireless Controller Mavi Switch, Windows PC, Android ,Ios - Fiyatı, Yorumları
Super Nova Hall Effect 2.4g Wireless Controller Mavi Switch, Windows PC, Android ,Ios yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
GameSir Nova 2 Lite Kablosuz Gamepad: Hall Effect 1000Hz PC/Switch/Android/iOS Uyumlu Oyun Kolu Joystick - Fiyatı, Yorumları
Nova 2 Lite Kablosuz Gamepad: Hall Effect 1000Hz PC/Switch/Android/iOS Uyumlu Oyun Kolu Joystick yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol