Corsair M75 Air Siyah Kablosuz Mouse 1299 Lira / Rgb Liler 1499-1599 Lira

Razer DA V2 den sonra tutuşu nasıldır acaba? ben sensor, mcu gibi şeylerden önce elde tutuşa daha çok önem veriyorum, elimde rahat hissetmedikten sonra dünyanın en iyi donanımını kullansa da boş.

şahsen daha önce steelseries prime kullanan birisi olarak bana çok da güzel gelmedi. tekeri sert ve biraz yüksek sesli.

tekrardan indirimde m75 air
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tekrardan inidirimde
Aldım ben kullanıyorum güzel hafif şimdilik sorun yok. End game XM1R dan geçtim ona göre tuş sesleri daha cılız. Zaten verdiğimiz çok para değil yani altı ay bir sene götürse bile iyi götürdü derim.

Razer DA V2 den sonra tutuşu nasıldır acaba? ben sensor, mcu gibi şeylerden önce elde tutuşa daha çok önem veriyorum, elimde rahat hissetmedikten sonra dünyanın en iyi donanımını kullansa da boş.
5 senedir Steelseries F310 Ergonomics kullanmış biri olarak mousenun elde oturuşu hoşuma gitti ve kullandığım mouse meğersem çok ağırmış. Benim için tek sıkıntısı BF6'da Sağ tuşu basılı tutup mouseu hareket ettirdikten sonra sola basmam gerekiyor. O esnada tuşlar birbirine sürtüyor, tuşlar takılır gibi oluyor. Bu paraya gözardı edilir. :D

5 senedir Steelseries F310 Ergonomics kullanmış biri olarak mousenun elde oturuşu hoşuma gitti ve kullandığım mouse meğersem çok ağırmış. Benim için tek sıkıntısı BF6'da Sağ tuşu basılı tutup mouseu hareket ettirdikten sonra sola basmam gerekiyor. O esnada tuşlar birbirine sürtüyor, tuşlar takılır gibi oluyor. Bu paraya gözardı edilir. :D
Bende BF6 oynuyorum hocam, açıkçası söylediğiniz sağ tuş sol tuş muhabbetini pek anlamadım yani tuşların birbirine sürtmesini de ilk defa duyuyorum o.O2

Bende BF6 oynuyorum hocam, açıkçası söylediğiniz sağ tuş sol tuş muhabbetini pek anlamadım yani tuşların birbirine sürtmesini de ilk defa duyuyorum o.O2
Hocam dürbünü sağ tuşla açtın sotede bekliyorsun, etrafta baş vermiş adam var mı diye bakıyorsun. O esnada bilek mousepadde sabit iken sağ tuşu hafif esnetiyorum sanırım. Sola bastığımda birbiriyle temas ediyor. Mouse hali hazırda elinde varsa Sol tuş ve Sağ tuşa birlikte bas ve birbirine temas ettirmeye çalış, değiyor. Ben onu oyunda bilmeden yapıyorum.

Hocam dürbünü sağ tuşla açtın sotede bekliyorsun, etrafta baş vermiş adam var mı diye bakıyorsun. O esnada bilek mousepadde sabit iken sağ tuşu hafif esnetiyorum sanırım. Sola bastığımda birbiriyle temas ediyor. Mouse hali hazırda elinde varsa Sol tuş ve Sağ tuşa birlikte bas ve birbirine temas ettirmeye çalış, değiyor. Ben onu oyunda bilmeden yapıyorum.
Bende DA V2 var hocam hiç öyle bir şey ile karşılaşmadım açıkçası, DA V2 de teknik olarak da imkansız gibi

Aldım ben kullanıyorum güzel hafif şimdilik sorun yok. End game XM1R dan geçtim ona göre tuş sesleri daha cılız. Zaten verdiğimiz çok para değil yani altı ay bir sene götürse bile iyi götürdü derim.
mouse geldi baya büyük müş mouse hafif tıklamaları daha tok viper mineden geçtım yazılım kalite farkı hemen hissettiriyor yani

5 liraya Sabre v2 almayı düşünürken 3 liraya bu m75 lerden iki tane aldım:) Fare mevzuum kapandı. Ben çok beğendim valla.

2. Katar Pro Wireless modelden sonra bende RGB Beyaz modeli aldım. 2 Katar Pro da scroll arızası dışında sorun yaşamamıştım. İnşallah scroll sorunsuzdur :D

Bu fiyata alınır mı? kesinlikle alınır. Ben ihtiyacım olmamasına rağmen deneyimlemek için alacağım. MCU nRF52840, entegre iskelet sistemi yok, ağırlık dağılımı dengeli gözüküyor ama bakacağız. Yazılım muhtemelen hantaldır.

3393 sensör gözüküyor, 3399 varyantı sanırım 3395 değil. Yani arada bir yerde. DAV3 hyperspeed içinde buna benzer bir sensör kullanılmıştı (bazı özelliklerini kırparak) onuda kullanmıştım belirgin hataları vardı bunada bakacağız.

Clickleri DAV4 pro kullandıktan sonra muhtemelen tatmin etmeyecektir zaten yeni iskelet sistemine geçen üst seviye mouseları kullanan kimseyi tatmin edeceğini düşünmüyorum.

2000hz hikaye ama 1000 hz'de 2.4ghz bağlantıyla kararlı çalışmıyormuş mouse onada bakacağız. Batarya konusuda sıkıntılı diyorlar corsair iyice meraklandırdı naptınız siz acaba

Yani muhtemelen sorunlu, problemleri olan fakat kağıt üzerinde iyi gözüken bir mouse ile karşı karşıyayız ama alıp denemek için çok güzel fiyat yapmışlar. Çıkış fiyatı olan 150 dolar bu mouse için ne kadar absürt ise şuanki yaklaşık 30 dolarlık fiyatıda bir o kadar absürt kaçtı bana.

Geri