❌İndirim Bitti! Apple Airpods Pro 3 Amazon Depo!9.841,30tl

Amazon depo ürünü olduğu için almam diyenler yazmasın.Almak isteynler için konuyu açıyorum.
sıkıntı yoksaiyi sirpods 4 9k oldu zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Depo ürünü olunca ne oluyor hocam tam olarak?
kutusu açılıp iade edilmiş ürünler

buna kulaklık ucu alsan sıfırından çok da ucuz olmuyor. başkasının kullandığı kulaklık ucunu kullanırım diyenler buyursun alsın

airposlar 2. eldede deli gibi satılıyor hijyen değişir kişiden kişiye ama şans sıfırda gelebilir

Depo ürünü olunca ne oluyor hocam tam olarak?
Yakalayabilirsen mesela Akakçe fiyatı 210K olan şu arkadaşı 112K'ya alabiliyorsun. Kendimden örnek verdim ben tabi ama bir sürü ölü fiyatla ürün düşüyor. Çalışıp çalışmadığı ise şansa bağlı, nadiren de olsa sıkıntılı ürün gönderebiliyorlar. Yeni gibi diyorlar bozuk geliyor, kabul edilebilir durumda yazıyorlar sıfır kapalı kutu geliyor.

1779356879309.webp

airposlar 2. eldede deli gibi satılıyor hijyen değişir kişiden kişiye ama şans sıfırda gelebilir
bi insan nasıl ikinci el airpods alır iyyyy valla başkasının kulağından çıkmış şeyi kulağıma asla takmam

Ben aldım aynı bu şekilde kutusu açılmış sadece jelatinleri çıkartılmamış sıfır kulaklık geldi bana

Yakalayabilirsen mesela Akakçe fiyatı 210K olan şu arkadaşı 112K'ya alabiliyorsun. Kendimden örnek verdim ben tabi ama bir sürü ölü fiyatla ürün düşüyor. Çalışıp çalışmadığı ise şansa bağlı, nadiren de olsa sıkıntılı ürün gönderebiliyorlar. Yeni gibi diyorlar bozuk geliyor, kabul edilebilir durumda yazıyorlar sıfır kapalı kutu geliyor.

Alıntıyı görüntüle
Geri iade durumu oluyor değil mi hocam mesela kulaklık konusu açık diye örnek veriyorum kullanılmış diye veya ayıplı diye iade edebiliriz değil mi?

Bu fiyattan almayı düşünüp kaçıranlara alternatif olarak hediye gelen 24 ay garantili Airpods Pro 3'ümü sıfır kutusu açılmamıs halde aynı fiyattan verebilirim ihtiyacı olan varsa

Bu fiyattan almayı düşünüp kaçıranlara alternatif olarak hediye gelen 24 ay garantili Airpods Pro 3'ümü sıfır kutusu açılmamıs halde aynı fiyattan verebilirim ihtiyacı olan varsa
Midastan mi hediye hocam ?
Bana midas yolladı 10k ile satışta gitmiyor. Depo ürünü için fiyat ucuz da değil bence.

Evet hocam Midas'tan dün geldi, depo fiyatını 9841 görünce aynı fiyata sıfırını almak çok daha mantıklı geldiği için yazmıştım isteyen olursa diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,084
Üyeler
196,888
Son üye
mustafa102o
Geri