❌İndirim Bitti! Apple Airpods Pro 3 Amazon Depo!9.841,30tl

_Emir

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,617

Amazon depo ürünü olduğu için almam diyenler yazmasın.Almak isteynler için konuyu açıyorum.

Çok iyi fiyat.

Amazon depo ürünü olduğu için almam diyenler yazmasın.Almak isteynler için konuyu açıyorum.
Depo ürünü olunca ne oluyor hocam tam olarak?

İade edilmiş ürünler.0da gelebilir kusurlu da gelebilir.Tamamen şans işi.Fakat ben kendim depodan birçok ürün aldım almaya da devam edeceğim inşallah.

daha önce kullanılmış oluyor. ben şahsen başkasının kulağına taktığı şeyi takmazdım kulağıma :D
kullanılmış oluyorsa zaten almam ben kutusu hasarlı diye direkt geri iade edilen falan sanmıştım

Hiç kullanılmadan amazona iade edilmişte olabilir, birkaç gün kullanılıp iade edilmişti. Şans tamamen ama iki senaryoda da sıfıra çok yakın bir ürün oluyor. Bu sebeple fiyatları güzel oluyor.

Hiç kullanılmadan amazona iade edilmişte olabilir, birkaç gün kullanılıp iade edilmişti. Şans tamamen ama iki senaryoda da sıfıra çok yakın bir ürün oluyor. Bu sebeple fiyatları güzel oluyor.
başka bir şey olsa belki düşünülebilir aa hjyenik ürünlerde alınması taraftarı değilim pek. Aklımda vardı almak bu modeli geziyordum bu konu karşıma çıktı heyecanlandım ama geri suya düştü heyecanım :)

1779356123488.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,049
Üyeler
196,879
Son üye
jeagereren
Geri