❌İndirim Bitti! G.Skıll Trident F5-6000j3636f16gx2-Tz5rk 32 GB 2 X 16 GB Ddr5 6999tl

Bu fiyyataki ürünler teşhir ürün dedi?

9 taksit yaparım öderim ya vallaa... psikolojik olarak da iyi değilim ram ram her gün bakıyorum alsam kurtulsam artık
Bende ayni durumdayim inicegide yok al satcilar ekmegimizle oynuyo
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ikinci el sitelerde hala indirimlerden kalma ucuz sıfır ramler var hocam oraya bakın elbet uygun ram bulursunuz bu fiyat kingston için çok uçuk
Hocam adam 21.500 koyuyor en son kac olur yaziyolar yoruma 21.000 diyor adam dalga geciyor resmen :D

ikinci el sitelerde hala indirimlerden kalma ucuz sıfır ramler var hocam oraya bakın elbet uygun ram bulursunuz bu fiyat kingston için çok uçuk
Taksitle almam gerekiyor yoksa alamam bide önerin varsa başka bakarım tabi ki

Yarın Gaming gecesinde yalandan güzel bi 32 ram 20 civarına düşerse alıp geçecem uğraşamam artık

peki hocam bilmediğim için soruyorum kingston neden kötü XPG neden iyi aynı mhz aynı cl ikiside diyelim
Yani kotu degil ama daha iyi gorunus vs performans olarak ben oyle biliyorum duydum yani siz bilirsiniz yinede

Yani kotu degil ama daha iyi gorunus vs performans olarak ben oyle biliyorum duydum yani siz bilirsiniz yinede
Daha stabile vs diyenler vardi

3 5 performans fark etmez bana hele hele görüntü hiç fark etmez. hangisi ucuzsa alıp geçecem benim için 9 taksit olması lazım şartlar bu :D bakalım hayırlısı

3 tane büyük ram silikon üreticileri var sk hynix, samsung ve micron. kingston corsair gibi markalar kasasını üretiyor sadece yani asıl bakılması gereken yer silikon üreticileri en iyi silikon üreticiside sk hynix diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin

Techburada'dan mı aldınız?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,064
Üyeler
196,883
Son üye
Emir202033
Geri