Twitter X Hesabım Çalındı Ne Yapmalıyım?(Hesabı Kurtardım)

@Sgt.Jack Çok teşekkürler yaklaşık 2 saat önce hesabı ben de kurtardım aynı şekilde 😁 Tek merak ettiğim şey çalan kişinin IP si sen de nerede görünüyor. Ben de Florida USA gibi görünüyor. Aynı gün içinde çaldırdığımız için aynı kişi olabilir mi diye merak ediyorum.
benimki yerel biraz daha istanbuldan cutssfjstj

bana da yardımcı olur musnuz bende geri almak istiyoırum x hesabı mı 18 mayıs gece 05 de yapmış işlemleri 20 mayısta fark ettim herşeyi

bana da yardımcı olur musnuz bende geri almak istiyoırum x hesabı mı 18 mayıs gece 05 de yapmış işlemleri 20 mayısta fark ettim herşeyi
konuda yazdiklarım harici bir ekstra şey yapmadim. ara ara tekrar deneyin maili atarlar belki

konuda yazdiklarım harici bir ekstra şey yapmadim. ara ara tekrar deneyin maili atarlar belki
hocam selamlar aynı şey benim de başıma geldi,siz destek maili attıktan kaç saat sonra size döndüler. Size gelen mail bana da geldi maili yanıtladım ben de ama geri dönüş olmadı yaklaşık 6 saattir

hocam selamlar aynı şey benim de başıma geldi,siz destek maili attıktan kaç saat sonra size döndüler. Size gelen mail bana da geldi maili yanıtladım ben de ama geri dönüş olmadı yaklaşık 6 saattir
bilgileri madde madde attıktan 12 saat sonra yanıt vermişlerdi

bana halen dönüş olmadı hotmail üzerinden

Geri