Sistemim Kaç Tl Eder?

Yavyz

80+
Reaksiyon skoru
1
Bu yaz sistemi satıp yükseltmeyi düşünüyorum. Piyasa hakkında bilgim yok, yazdığım sistem kaç tl eder?

CPU: İntel i5 8400
Anakart: Asus h310m-f r2.0
Ram: Corsair Vengeance 16gb tek slot
Gpu: Msi Aero Gtx 1080 Ti
Depolama: Ezcool 500gb ssd,

kasa markası powerboost fanları vs. dandik kozmetik olarak kötü. Gpu bakımı hiç yapmadım yapmadım

Bu yaz sistemi satıp yükseltmeyi düşünüyorum. Piyasa hakkında bilgim yok, yazdığım sistem kaç tl eder?

kasa markası powerboost fanları vs. dandik kozmetik olarak kötü. Gpu bakımı hiç yapmadım yapmadım
ram mhz yazmamışsın

burda para edecek 3 ürün var gerisi maglesef ki mezerlık

1080ti 3500 tl aero oldugu için blower fanlı ürün para etmez normal 3 fanlı olsa idi 4500 ederdi

ssd saglıgı o yaşda bir ürün için çok düşükdür 1000 lira alabilrisin

ram ddr4 16 gb ramin varsa 2500 alırsın

burda para edecek 3 ürün var gerisi maglesef ki mezerlık

1080ti 3500 tl aero oldugu için blower fanlı ürün para etmez normal 3 fanlı olsa idi 4500 ederdi

ssd saglıgı o yaşda bir ürün için çok düşükdür 1000 lira alabilrisin

ram ddr4 16 gb ramin varsa 2500 alırsın
Ekran kartı 1080 ti imiş. 7 den başlıyor piyasası.

müşterisini bulursan maksimum 7-8 bandına gidebilir. yada tek tek elden çıkarmayı deneyebilirsin...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı 1080 ti imiş. 7 den başlıyor piyasası.
bugün 11bin liraya 5060 sattılar...tabi yine sen bilirsin :LOL::LOL::LOL:

Öncelikle selamlar 2.5 gibi absürt bi rakam kesinlike gereksiz saçma olur arkadaşın yazdıgı fiyattan bahsediyorum. sarı siteye ortalama 13 civarına yada dikkat cekici bi rakam olarak 12.499 gibi bi rakama koyabilirsin pazarlıkla 10 11 civarına satabilcegini dusunuyorum sistemin cokta kotu degil piyasayı oldurmeye calısan insanlar olmasa zaten ikinci el piyasası bu kadar ucmaz. :d

Öncelikle selamlar 2.5 gibi absürt bi rakam kesinlike gereksiz saçma olur arkadaşın yazdıgı fiyattan bahsediyorum. sarı siteye ortalama 13 civarına yada dikkat cekici bi rakam olarak 12.499 gibi bi rakama koyabilirsin pazarlıkla 10 11 civarına satabilcegini dusunuyorum sistemin cokta kotu degil piyasayı oldurmeye calısan insanlar olmasa zaten ikinci el piyasası bu kadar ucmaz. :d
kanka benim için diyorsam gerçekten öldürme gibi niyetim yok, benim eski kasam da ederinin çok altına gitti. satılmıyor darlıyor sarı siteler

7 bin tl vericek enayi varmı o ölü karta
Yok ama pazarlık yapan olur en kötü 5 e satar :).
kanka benim için diyorsam gerçekten öldürme gibi niyetim yok, benim eski kasam da ederinin çok altına gitti. satılmıyor darlıyor sarı siteler
Düşük fiyat veren çok olur. Normal.
Ama alıcı fiyat verince kabul etmek gerekiyor. Bazen satıcılar alıcı iyi fiyat verince satmıyor. Sonra o fiyatın altına satmak zorunda kalıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,863
Üyeler
196,834
Son üye
wartunemmerr
Geri