Yardım Bilgisayar Temizliği

Graft1903

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
87
Arkadaşlar merhabalar yaklaşık 2 gün önce bilgisayarımı fön makinesinde hava tutarak temizlemiştim fakat temizleme olayını pek beğenmedim. bunun için bir makine öneriniz var mı ?

böyle şeyler statik elektriklendirme yapmaz mı? bilgilendirebilir misiniz problem olmuyorsa ben de almayı düşünüyorum da

Bu bütün tozları çıkartıyor mu acaba
Evet kesinlikle çıkarır uflemesi çok guclu fanları tut uflerken yapışan tozlar oluyor onlar çıkmaz sadece fiziksel müdahale olmadan onlar içinde antistatik fırça seti alıp nazikçe temizleyebilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

böyle şeyler statik elektriklendirme yapmaz mı? bilgilendirebilir misiniz problem olmuyorsa ben de almayı düşünüyorum da
Psu şalterini indir fanları tut dönmesin bir sorun olmaz antistatik fırça alıp yapışan tozları da öyle temizlersiniz çok bastırmadan

Evet kesinlikle çıkarır uflemesi çok guclu fanları tut uflerken yapışan tozlar oluyor onlar çıkmaz sadece fiziksel müdahale olmadan onlar içinde antistatik fırça seti alıp nazikçe temizleyebilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Psu şalterini indir fanları tut dönmesin bir sorun olmaz antistatik fırça alıp yapışan tozları da öyle temizlersiniz çok bastırmadan
benim öndeki fanları tutamıyorum kasa yapısı gereği ama sanırım başka çözüm yok en hızlısı bu galiba temizlik açısından

benim öndeki fanları tutamıyorum kasa yapısı gereği ama sanırım başka çözüm yok en hızlısı bu galiba temizlik açısından
Kalemle falan sabitle dönmesindende değil kırabilir fanları güçlü üflediği için 3. Kademe yeterli fazlasına almayın alırsanız attığım ürünü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,863
Üyeler
196,834
Son üye
wartunemmerr
Geri