Bilgisayarı Kapat Dedikten Sonra Güncelleme Yapıp Yeniden Açılıyor.

valoo

80+
Reaksiyon skoru
141
Konu başlığındaki gibi bilgisayarı kapat dedikten sonra eğer güncelleme var ise güncelleme yaptıktan sonra pc'yi yeniden açılıyor herzaman böyle oluyor. Güncellemeden sonra yeniden başlatmasını istesem o seçeneği seçerim ama her zaman böyle yapıyor tahmin ediyorum sizde de bu durum vardır bu sorunu nasıl çözeceğiz pc açık kalmış 10saatir açık. (Windows 11)

Konu başlığındaki gibi bilgisayarı kapat dedikten sonra eğer güncelleme var ise güncelleme yaptıktan sonra pc'yi yeniden açılıyor herzaman böyle oluyor. Güncellemeden sonra yeniden başlatmasını istesem o seçeneği seçerim ama her zaman böyle yapıyor tahmin ediyorum sizde de bu durum vardır bu sorunu nasıl çözeceğiz pc açık kalmış 10saatir açık. (Windows 11)
İnşallah yakında Windows belasından kurtulacağım size de öneririm.

sunu dene:
secenekler aktif degilse 1 sec 2 seciliyse tik kaldır, dene..

Ekler

• 2.webp
    2.webp
    50.1 KB · Hit: 10
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,089
Üyeler
196,888
Son üye