Yardım Asus Kasa Aldım Fan Ledleri Yanmıyor !

Hayır. Kendi kumandası olan bir kontrolcü alacaksınız, yukarıdaki çoklayıcı sadece.

Argb 3 pinli giriş kontrolcüye fanlardan çıkan 3 pinlileri takıcaksın. Kontrolcüye psudan sata power takacaksın, rainbow yanar. Ancak anakarta yine 3 pin ile takamazsan (anakartta yer yoksa) uygulama üzerinden kontrol etmezsin. Rainbow yanar, kumandalı kontrolcülerde var, modları oluyor, ledleri yavaşlatıyor hızlandırması oluyor ama tatmin eder mi bilmem.

Yani sonuç olarak benim bu ışıkları tam anlamıyla kontrol edebilmem için aura sync den kontrol etmek için anakartta 5v 3pin argb girişi olan bir anakart almalıyım doğru mudur ?

İşlemcin nedir? Bir de anakart değiştirme durumun var mı? Çok giriş seviyesi bir anakart. RGB/ARGB girişi yok. Ayrıca arkadaşların dediği gibi harici bir kontrolcü alıp sata/molex ile güç vereceksin. Hiç verimli olmayacak.

Yani sonuç olarak benim bu ışıkları tam anlamıyla kontrol edebilmem için aura sync den kontrol etmek için anakartta 5v 3pin argb girişi olan bir anakart almalıyım doğru mudur ?
Evet, ya da pekte az olmayan paralara kumandaya sahip bir kontrolcü alacaksınız.

Eğer öyle ise bana beyaz renk amd ddr5 uyumlu güzel ama bütçe dostu bir anakart önerebilir misiniz ? MATX olmalı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İşlemcim amd ryzen 5 7500f, anakart değiştirebilirim kasayı beyaz yapmışken onuda değiştirmeyi düşünüyorum sistemi adım adım yükseltiyorum eskimeye başladı önerilere açığım.

Bu anakartı önerir misiniz ?

Ekler

• IMG_7894.webp
    IMG_7894.webp
    172.1 KB · Hit: 12
Eğer öyle ise bana beyaz renk amd ddr5 uyumlu güzel ama bütçe dostu bir anakart önerebilir misiniz ? MATX olmalı.

İşlemcim amd ryzen 5 7500f, anakart değiştirebilirim kasayı beyaz yapmışken onuda değiştirmeyi düşünüyorum sistemi adım adım yükseltiyorum eskimeye başladı önerilere açığım.

Bu anakartı önerir misiniz ?
ATX anakart fotoğraftaki.

Bence ARGB sevdasından bir süreliğine vazgeç. İleride Anakart - İşlemci yükseltirsin daha iyi olur. Ben de ARGB hiçbirşey takılı değil sistemde. Açıkçası umrumda değil :)

Hocam bu paylaştığınızı alırsam beni tatmin eder mi yani sonrasında erken bir dönemde tekrar değiştirmek zorunda kalmam değil mi 10.000₺ bandını zorlayabilirim bütçe konusunda. Ama buna iyi diyorsanız bu da olur

Amd
Intel anakart değil mi bu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,165
Üyeler
196,905
Son üye
Emrecolakk55