🔥İndirim Migros Pastavilla/Arbella 1 Alana 1 Bedava Makarna

yagizjdkg

80+
Reaksiyon skoru
56
1000002777.webp

Pastavillalar ortalama 23TL
Arbellalalar ortalama 14TL ye geliyor

cok urun alacaklar icin dun ve onceki gun daha avantajliydi, x2 money kampanyasi vardi.

cok urun alacaklar icin dun ve onceki gun daha avantajliydi, x2 money kampanyasi vardi.
Money tamamen milleti harcamaya itiyor sonuçta sen kampanyasiz almış oluyorsun ve 250 harcayacaksan adamlar sana 500 harcatiyor bence bu sekil direk nakit indirimi daha iyi

Money tamamen milleti harcamaya itiyor bence bu sekil direk nakit indirimi daha iyi
Dun hem bu kampanya gecerliydi hem de x2 money kampanyasiyla TBG olusturup makarna secip x2 katlanmis money alinabiliyordu, kombo yapiliyordu. Bazi ballar cok ucuza gelmis. Ben kirmizi et aldim biraz :)

Dun hem bu kampanya gecerliydi hem de x2 money kampanyasiyla TBG olusturup makarna secip x2 katlanmis money alinabiliyordu, kombo yapiliyordu. Bazi ballar cok ucuza gelmis. Ben kirmizi et aldim biraz :)
Doğrudur hocam güle güle kullanın :)

tesekkurler, dun indirim anlaminda hareketli gundu nedense :) VatanB bir yandan Migros bir yandan.
Migros bayram öncesi artan alisveris ihtiyacında genel gida bazında; yaz öncesi de dondurma bazında indirimi yaparak insanların stok yapmasını sağlıyorlar. Kaç kişi markete girip 1 2 den fazla dondurma alır mesela, indirim sayesinde insanlar yaza girerken 10 20 tane aldı.Yani hem rakip marketlerin potansiyel müşterisini erkenden kendine çekiyor hem de ciro elde ediyor

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,377
Üyeler
196,946
Son üye
şafak50
Geri