Money tamamen milleti harcamaya itiyor sonuçta sen kampanyasiz almış oluyorsun ve 250 harcayacaksan adamlar sana 500 harcatiyor bence bu sekil direk nakit indirimi daha iyicok urun alacaklar icin dun ve onceki gun daha avantajliydi, x2 money kampanyasi vardi.
Dun hem bu kampanya gecerliydi hem de x2 money kampanyasiyla TBG olusturup makarna secip x2 katlanmis money alinabiliyordu, kombo yapiliyordu. Bazi ballar cok ucuza gelmis. Ben kirmizi et aldim birazMoney tamamen milleti harcamaya itiyor bence bu sekil direk nakit indirimi daha iyi
Doğrudur hocam güle güle kullanınDun hem bu kampanya gecerliydi hem de x2 money kampanyasiyla TBG olusturup makarna secip x2 katlanmis money alinabiliyordu, kombo yapiliyordu. Bazi ballar cok ucuza gelmis. Ben kirmizi et aldim biraz![]()
tesekkurler, dun indirim anlaminda hareketli gundu nedenseDoğrudur hocam güle güle kullanın![]()
Migros bayram öncesi artan alisveris ihtiyacında genel gida bazında; yaz öncesi de dondurma bazında indirimi yaparak insanların stok yapmasını sağlıyorlar. Kaç kişi markete girip 1 2 den fazla dondurma alır mesela, indirim sayesinde insanlar yaza girerken 10 20 tane aldı.Yani hem rakip marketlerin potansiyel müşterisini erkenden kendine çekiyor hem de ciro elde ediyortesekkurler, dun indirim anlaminda hareketli gundu nedenseVatanB bir yandan Migros bir yandan.