Oyun İçin Oled Monitör Önerisi 27" mi 32" mi? - 2k mı 4k mı?

akifdk

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
40000
Vaktimin yarısında Valorant, CS2 gibi FPS oyunları oynuyorum, vaktimin geri kalan yarısında ise hikaye oyunları oynuyorum.
Şu anda 25" 1080p 240hz IPS bir monitör kullanıyorum ve yeni OLED bir monitör alacağım ancak aşırı kararsızım.
OLED monitörler hakkında pek bir bilgim yok, yardımcı olursanız sevinirim.

Aklımda bu 3 seçenek var;

Bahsettiğin modeller arasında tartışmasız en iyisi mag321up x24.

Diğer iki modelde Trueblack400 var sdr ve HDR Parlaklık daha düşük. Ayrıca black crush daha fazla. 2k olanda tandem panel yok. Ve iki modelde de yeni kaplama yok. Özelleştirilebilir hdr eğrisi de yok bunlarda. Mag321up x24 de hepsi var.

4k öneririm mag321up x24 al

Vaktimin yarısında Valorant, CS2 gibi FPS oyunları oynuyorum, vaktimin geri kalan yarısında ise hikaye oyunları oynuyorum.
Şu anda 25" 1080p 240hz IPS bir monitör kullanıyorum ve yeni OLED bir monitör alacağım ancak aşırı kararsızım.
OLED monitörler hakkında pek bir bilgim yok, yardımcı olursanız sevinirim.

Aklımda bu 3 seçenek var;

fps oyunlarını %20ye falan çekerim rank kasmayı bırakırım dersen 321up x24
ki oled alınca fps oynayasın kaçacak :ROFLMAO:

Diğer iki modelde Trueblack400 var sdr ve HDR Parlaklık daha düşük. Ayrıca black crush daha fazla. 2k olanda tandem panel yok. Ve iki modelde de yeni kaplama yok. Özelleştirilebilir hdr eğrisi de yok bunlarda. Mag321up x24 de hepsi var.

Vatan sağ olsun demiş birileri gelmiş :D

Hocam benim de gönlüm ondan yana ancak 32" çok büyük olur diye çekiniyorum, FPS oyunlarında sıkıntı yaratmasın?

Ayın 4 ü gidicem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

31.5'' sıkıntı olmaz eğer casual oyuncuysan
Hocam konudan bağımsız c5 kurulumunu servis ücretli mi yaptı senin. C6 siparişinde seçenek vardı kendim yapmak istiyorumu sectim. Garanti şartlarında servis yapmalı 50 inc alti ücretli falan diyor. Müsteri hizmetlerinin de pek haberi yok

Hocam konudan bağımsız c5 kurulumunu servis ücretli mi yaptı senin. C6 siparişinde seçenek vardı kendim yapmak istiyorumu sectim. Garanti şartlarında servis yapmalı 48 inc alti ücretli falan diyor. Müsteri hizmetlerinin de pek haberi yok
48'' c5 ücretsiz servis kurulum yaptı

Ayın 4 ü gidicem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

31.5'' sıkıntı olmaz eğer casual oyuncuysan
Hocam işte competitive olarak oynuyorum, bu 27" olanları alsam ya da arkadaşın attığı asus 27" olanı alsam çok mu farkeder?

Hocam işte competitive olarak oynuyorum, bu 27" olanları alsam ya da arkadaşın attığı asus 27" olanı alsam çok mu farkeder?
Hocam keyfin bilir 27'' istiyorsan onu al. Ben 32'' olanı tercih ederdim ekstra parlaklık ve yeni kaplama benim için önemli. Bana göre çok fark var, öyle söyleyeyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,107
Üyeler
196,895
Son üye
mercimek2
Geri