Mezuniyet De Alkol Tüketmek

Vişne suyu yerine kırmızı şarap koyun hiç çaktırmaz
Yok hocam ya bize koku yapmayan lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Muhtemelen lise mezuniyeti hocam😂 o yaşlarda alkol ve sigaranın sizi daha havalı göstereceğine inanıyorlar.
Lise hocam. Havalı bir şey değil oldığunu da düşünmüyorum ama yılardır bu planı yapıyorduk yapılacak listesinde vardı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İçmeyin gerek yok.
Yapılacak Listesin de var hocam yapmamız şart

votka çaktırmaz vişne suyu, schweppes ve redbull istediğinizi ekleyebilirsiniz. ananas suyu da iyi oluyor diye duydum ama denemedim.

içki içerseniz her türlü kokarsınız gibi ya naneli sakız falan atarsınız arada :D ama dozunu kaçırmayın rezil olabilirsiniz
Furiti extra şişesine 1 çay bardağı wodka atmaya karar verdik hocam 😇

için kokmayalım diyorsanız olipsin zero siyah paket nane şekeri var ondan atın ağzınıza bıçak gibi kesiyor kokuyu.

2 hafta sonra mezuniyet kutlicaz arkadaşlarla. Wodka mı bira mı karar vermedik. Ama gizli olması lazım örnek veriyorum maden suyunun içine koycaz öyle içicez . Öneriniz varmıdır.
Şuan aklımızda olan wodka alıp Furiti'i extra alıp içine de vişne suyu ile karıştırıp diklicez

Alkole bağımlı değiliz sadece mezuniyet de içicez :)
Kimden gizleyeceksim arkadaşlarla kutlayacaksan.

Cevap olarak aklıma ya şarap ya da bodka geliyor. Belli başlı şeylerle gizleyebilirsiniz ama çok abartmayın(sarhoş olmadır, kusmaktır vs yarra yersiniz) ve dönüşte naneli sakız falan atın ağzınıza çünkü ağzınız %99.9 kokacak.

Votka tavsiye etmem 3-4 shot votka 2-3 shot viski 1 33lük biraya dünyadan haberim olmadı. Bence 1-2 bira alıp günün keyfini çıkarmaya bakın.

Lise mezuniyeti falansa hiç gerek yok daha gençsiniz boşverin gidin su için

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
bende geçen sene mezun oldum hayatta ağzıma sürmem eğlence kaçıyor bide sonu kavgayla bitiyor hep

Geri