Yok hocam ya bize koku yapmayan lazımVişne suyu yerine kırmızı şarap koyun hiç çaktırmaz
Lise hocam. Havalı bir şey değil oldığunu da düşünmüyorum ama yılardır bu planı yapıyorduk yapılacak listesinde vardıMuhtemelen lise mezuniyeti hocamo yaşlarda alkol ve sigaranın sizi daha havalı göstereceğine inanıyorlar.
Yapılacak Listesin de var hocam yapmamız şartİçmeyin gerek yok.
Vişneli yi denicez hocam eywvotka çaktırmaz vişne suyu, schweppes ve redbull istediğinizi ekleyebilirsiniz. ananas suyu da iyi oluyor diye duydum ama denemedim.
içki içerseniz her türlü kokarsınız gibi ya naneli sakız falan atarsınız aradaVişneli yi denicez hocam eyw
Furiti extra şişesine 1 çay bardağı wodka atmaya karar verdik hocamiçki içerseniz her türlü kokarsınız gibi ya naneli sakız falan atarsınız aradaama dozunu kaçırmayın rezil olabilirsiniz
Kimden gizleyeceksim arkadaşlarla kutlayacaksan.2 hafta sonra mezuniyet kutlicaz arkadaşlarla. Wodka mı bira mı karar vermedik. Ama gizli olması lazım örnek veriyorum maden suyunun içine koycaz öyle içicez . Öneriniz varmıdır.
Şuan aklımızda olan wodka alıp Furiti'i extra alıp içine de vişne suyu ile karıştırıp diklicez
Alkole bağımlı değiliz sadece mezuniyet de içicez![]()
Bunlar Redbull içip polisi kovalayan tayfadan olabilirYok anladım onu. Arkadaşta muhtemelen en fazla redbull icer