Mujka
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,454
kaç watt psu lazım ona göre önereyim beyaz olması şart mı bir dehocam peki tieri falan nasıl uzun vadede üzer mi veya daha fazla beklemeye değer mi
kaç watt psu lazım ona göre önereyim beyaz olması şart mı bir dehocam peki tieri falan nasıl uzun vadede üzer mi veya daha fazla beklemeye değer mi
İTOPYA ÇALIŞANI??!!Beyler konudan biraz alakasız olacak deneyimli biri bilgilendirirse sevinirim.
Bu monitörü alıp 2k da hikaye odaklı oyunlar oynamak istiyorum sizce ekran boyutu 2k için yeterli midir? Yoksa 27 inç mi bakılmalı ve Va panel üzer mi? Kullanıp deneyimleyen varsa bilgilendirirse sevinirim.![]()
FAZEON X34F180QP 34" 180Hz 0.5ms RGB HDMI DP Adaptive Sync HDR10 QHD SS VA Curved Gaming Monitör | ITOPYA
FAZEON X34F180QP 34" 180Hz 0.5ms RGB HDMI DP Adaptive Sync HDR10 QHD SS VA Curved Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile X34F180QP ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
normalde 7400 zaten pek bir indirim yok ama üzmez güzel anakartGigabyte B850M FORCE AM5 DDR5 9600MHz (OC) mATX Gaming (Oyuncu) Anakart adldım 7000 e çok mu pahalı?
Saçmalık bence zaten incehesaptan alışveriş yapıp kazanmışım niye kullandırmaz kigaming gecesi ürünlerinde kullanılamıyor diye biliyorum
hocam beyaz olması şart evet ya 5080 9800x3d için düşnüyorumkaç watt psu lazım ona göre önereyim beyaz olması şart mı bir de
Belli değil ama 7500f f civarı bişe alıcam çok güçlü bişey almıycamişlemci ne
o kadar pahalı anakarta gerek yok bence colorful markasının modellerine de bakabilirsin ama param var diyorsan alınır indirimi güzel anakart da güzelBelli değil ama 7500f f civarı bişe alıcam çok güçlü bişey almıycam
Beyaz sistem istiyorum ondan düşünüyordum amao kadar pahalı anakarta gerek yok bence colorful markasının modellerine de bakabilirsin ama param var diyorsan alınır indirimi güzel anakart da güzel
Arkadaş bana korku saldı...
Henüz yeterli verimiz yok yeni gelmiş hocam. Biraz daha itopya pohpohlarsa abluka altına alacağım o arkadaşı da :dİTOPYA ÇALIŞANI??!!
A Tier kaliteli Psu değişik bi ürün dönebilir güç kablosu çıkışı falan var kabloları da kaliteli ben de şimdi aldımhocam peki tieri falan nasıl uzun vadede üzer mi veya daha fazla beklemeye değer mi