🔥İndirim Msı Mag A650bn Atx 3.1 Pcıe Gen 5.1 Psu 2857tl

Mujka

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,425
A650BN düz modele göre güzel iyileştirmeler var gördüğüm kadarıyla, 5060/5060TI ekran kartlı sistemlere f/p PSU olarak kullanılabilir
Tierlisti kaybettim ben, hangi tier bu psu

A650BN düz modele göre güzel iyileştirmeler var gördüğüm kadarıyla, 5060/5060TI ekran kartlı sistemlere f/p PSU olarak kullanılabilir

Benzer fiyatlarda şöyle psular varken ne kadar mantıklı bilemiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İki tane tier var bu modelde biri F biri C. Cihazın üzerindeki etiketi görmeden C diyebilmek için sağlam kehanet yeteneğin olmalı
Kahin olmaya gerek yok :D azıcık incelediğinde belli oluyor zaten.

1779534835651.webp

1779534850834.webp

İki tane tier var bu modelde biri F biri C. Cihazın üzerindeki etiketi görmeden C diyebilmek için sağlam kehanet yeteneğin olmalı
Kehanete gerek yok dostum, sadece okuma ve doğru modeli ayırt etme yeteneği yeterli. :) Senin Tier F dediğin modeller MSI'ın tamamen farklı eski fiyasko serileri. Konudaki ürün ise net bir şekilde MAG A650BN PCIE5 II. Bu model Cultists Network listesinde ilk günden beri Tier C grubundadır. Model isimlerini karıştırıp millete boşuna Tier F korkusu salma, komik duruma düşüyorsun. ;)

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Eşeklik bende başlığı BNL diye okudum

Kehanete gerek yok dostum, sadece okuma ve doğru modeli ayırt etme yeteneği yeterli. :) Senin Tier F dediğin modeller MSI'ın tamamen farklı eski fiyasko serileri. Konudaki ürün ise net bir şekilde MAG A650BN PCIE5 II. Bu model Cultists Network listesinde ilk günden beri Tier C grubundadır. Model isimlerini karıştırıp millete boşuna Tier F korkusu salma, komik duruma düşüyorsun. ;)
Haklısın başlığı yanlış okudum, kusura bakma hocam benim hatam.

Eşeklik bende başlığı BNL diye okudum

Haklısın başlığı yanlış okudum, kusura bakma hocam benim hatam.
Ne eşekliği olur öyle :D

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
modüler değil diye c'ye konan gariban psu bence fena değil fiyat :D

Uvp eklenmiş aşırı sıcaklık koruması kaldırılmış

Geri