Alınmaz pahalı sıfırını dün itopyada 4300 e gördüm msi pro modeliMerhaba Toplama Sistem Yapıyorum Karşıma Sahibinden Sitesinden B550M Anakart Buldum Serbest Piyasa Olduğu için tam bir bilgim olmuyor sizce Fotoğraf'taki anakartı almalımıyım
Diğer sitem parçaları neler bellimi anakartı alıp üstüne mi sistem toplamayı pilanlıyorsunMerhaba Toplama Sistem Yapıyorum Karşıma Sahibinden Sitesinden B550M Anakart Buldum Serbest Piyasa Olduğu için tam bir bilgim olmuyor sizce Fotoğraf'taki anakartı almalımıyım
Diğer sistem parçası tam belli değil ekran kartı 3060 Ti aldım DDR4 RAM aldım 8x8Diğer sitem parçaları neler bellimi anakartı alıp üstüne mi sistem toplamayı pilanlıyorsun
B550 mantıklı işlemciyide ryzen5 5600 alırsan ama bence 2. elden alacağına indirim çok oluyor indirim bekle 5000 ne çok rahat b550 alırsın bütçen fazla bile anakartaDiğer sistem parçası tam belli değil ekran kartı 3060 Ti aldım DDR4 RAM aldım 8x8
Bide akvaryum kasa aldım
İşlemci olarak Ryzen 5 7500F almayı planlıyorum ama dediğin gibi yapıp indirimleri takip ediceğimB550 mantıklı işlemciyide ryzen5 5600 alırsan ama bence 2. elden alacağına indirim çok oluyor indirim bekle 5000 ne çok rahat b550 alırsın bütçen fazla bile anakarta
7500f bildiğim kadarıyla ddr5 ram belleklere uyumlu değil sistemi toplayamazsınİşlemci olarak Ryzen 5 7500F almayı planlıyorum ama dediğin gibi yapıp indirimleri takip ediceğim
AMD Ryzen 7 5700X işlemci olurmu7500f bildiğim kadarıyla ddr5 ram belleklere uyumlu değil sistemi toplayamazsın
o DDR 4 olması lazım uyumludur ama stok fan varsa 1 tanede kuletipi soğutucu alman lazım yoksa stabil çalışmayabilirAMD Ryzen 7 5700X işlemci olurmu
Sıvı Soğutucu alıcağım Model: Corsair H100x 240mmo DDR 4 olması lazım uyumludur ama stok fan varsa 1 tanede kuletipi soğutucu alman lazım yoksa stabil çalışmayabilir
5 5600x daha ucuz değilmi? Aynı performansi veriyorlar zatenAMD Ryzen 7 5700X işlemci olurmu
sıvı soğutucu olsa daha iyi olur tabi ben bütçe fazla artmasın diye kule tipi söyledimSıvı Soğutucu alıcağım Model: Corsair H100x 240mm
şuanki piyasada hangisi ucuz hangisi pahalı belli olmuyor vatan birine bi indirim getiriyor diğeri daha ucuz5 5600x daha ucuz değilmi? Aynı performansi veriyorlar zaten