B550 Anakartı Almalımıyım

UmBlax1

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
5000
Merhaba Toplama Sistem Yapıyorum Karşıma Sahibinden Sitesinden B550M Anakart Buldum Serbest Piyasa Olduğu için tam bir bilgim olmuyor sizce Fotoğraf'taki anakartı almalımıyım

Ekler

• 1000001216.webp
    1000001216.webp
    134.3 KB · Hit: 24
Merhaba Toplama Sistem Yapıyorum Karşıma Sahibinden Sitesinden B550M Anakart Buldum Serbest Piyasa Olduğu için tam bir bilgim olmuyor sizce Fotoğraf'taki anakartı almalımıyım
Alınmaz pahalı sıfırını dün itopyada 4300 e gördüm msi pro modeli

Diğer sitem parçaları neler bellimi anakartı alıp üstüne mi sistem toplamayı pilanlıyorsun

Diğer sitem parçaları neler bellimi anakartı alıp üstüne mi sistem toplamayı pilanlıyorsun
Diğer sistem parçası tam belli değil ekran kartı 3060 Ti aldım DDR4 RAM aldım 8x8
Bide akvaryum kasa aldım

Diğer sistem parçası tam belli değil ekran kartı 3060 Ti aldım DDR4 RAM aldım 8x8
Bide akvaryum kasa aldım
B550 mantıklı işlemciyide ryzen5 5600 alırsan ama bence 2. elden alacağına indirim çok oluyor indirim bekle 5000 ne çok rahat b550 alırsın bütçen fazla bile anakarta

B550 mantıklı işlemciyide ryzen5 5600 alırsan ama bence 2. elden alacağına indirim çok oluyor indirim bekle 5000 ne çok rahat b550 alırsın bütçen fazla bile anakarta
İşlemci olarak Ryzen 5 7500F almayı planlıyorum ama dediğin gibi yapıp indirimleri takip ediceğim

Sıvı Soğutucu alıcağım Model: Corsair H100x 240mm
sıvı soğutucu olsa daha iyi olur tabi ben bütçe fazla artmasın diye kule tipi söyledim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

5 5600x daha ucuz değilmi? Aynı performansi veriyorlar zaten
şuanki piyasada hangisi ucuz hangisi pahalı belli olmuyor vatan birine bi indirim getiriyor diğeri daha ucuz 😁
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben senin yerinde olsam reis bi model belirlemem kafamda günlük bir dünya indirim oluyor çoğunuda forumda bulabiliyorsun onları takip ederek işine yarayanları kaçırmadan alırsan bütçeni daha iyi kullanırsın bütçe artarsa ürünlerin kalitesinide sonradan artırabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,058
Üyeler
196,882
Son üye
RedEye
Geri