Yok silmene gerek yok açıklama yaptılar zaten bizim kişisel pc mizde o kadar şey yapamıyorlar.Arkadaşlar Vanguard'ın yetkileri baya bir korkutucu olduğu için PC'lerimizde en az bizden daha çok fazla yetkiye sahipler valorant seviyorum lakin bu yüzden silmeli miyim ?
durduk yere hileden ban yiyenler falan vardı bence silmelisin ben oynamıyorum hatta konunu gördüm silmeye gidiyorum cs daha iyiArkadaşlar Vanguard'ın yetkileri baya bir korkutucu olduğu için PC'lerimizde en az bizden daha çok fazla yetkiye sahipler valorant seviyorum lakin bu yüzden silmeli miyim ?
Çok saçma ama bu kadar aşırı yetkiye sahip olmaları bir oyun için riske atmakta istemiyorum PC'yi ve kişisel bilgileri.Yok silmene gerek yok açıklama yaptılar zaten bizim kişisel pc mizde o kadar şey yapamıyorlar.
PUBG ve CS2 oynamak daha iyi olacak gibi duruyor.durduk yere hileden ban yiyenler falan vardı bence silmelisin ben oynamıyorum hatta konunu gördüm silmeye gidiyorum cs daha iyi(hile gelmediği sürece)
Çok saçma ama bu kadar aşırı yetkiye sahip olmaları bir oyun için riske atmakta istemiyorum PC'yi ve kişisel bilgileri.
Şunu okuyun jeton düşer.
Valla hocam kick ye valorant yayını açmıyorsan bence oynama başka alternatiflere yönel cs2 veya call of dutye yönel derim bunlarıda sevmiyorsan tavsiyem hikayeli oyunlara geç kalıcı olarakArkadaşlar Vanguard'ın yetkileri baya bir korkutucu olduğu için PC'lerimizde en az bizden daha çok fazla yetkiye sahipler valorant seviyorum lakin bu yüzden silmeli miyim ?
Dün Valo oynarken derecesiz biri hile açmış o yüzden maçı bitirdi hile tespit edildi diyerek bu konuda gayet başarılı buluyorum ama diğer konularda içime sinmiyor nedense.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Şunu okuyun jeton düşer.
Benimde sinmiyor , neyse ki önemli biri değilim ne alırlarsa alsınlar.Dün Valo oynarken derecesiz biri hile açmış o yüzden maçı bitirdi hile tespit edildi diyerek bu konuda gayet başarılı buluyorum ama diğer konularda içime sinmiyor nedense.
Aslında şu vanguard meselesi olmasaydı Valo'da çok kişi oynardı maalesef bu yüzden ben bile silmeyi düşünüyorum.sen bilirsin oynamak istiyosan zaten mecbursun silemessin ama soyliyim vanguard isletim sisteminden bile daha fazla yetkiye sahip suanlik bisey olucaagini sanmiyorum anca riot hacklenir (cok dusuk ihtimal olacagini pek sanmiyorum ama imkansiz degil) o zaman cok buyuk sikinti olur bilgisayarina herseyi yapabilirlerler asiiri yukte calistirip tamamen donanimi bozmaya kadar gider
hile yakalama sisteminin bu kadar iyi calismasi icin gerekli yani belki bu kadari degil ama mecbur csnin halini goruyosunuz kimin hilesi iyise o kazaniyorAslında şu vanguard meselesi olmasaydı Valo'da çok kişi oynardı maalesef bu yüzden ben bile silmeyi düşünüyorum.
CS2 Ve PUBG'de Hile açan çok var doğru hocam ama bu kadar yetkiye sahip olması bir hile engelleyici programın orası da ayrı bir şüpheli.hile yakalama sisteminin bu kadar iyi calismasi icin gerekli yani belki bu kadari degil ama mecbur csnin halini goruyosunuz kimin hilesi iyise o kazaniyor