Çözüldü✓ Vanguard Yüzünden Valorant Silinmeli mi ?

Merdo.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,234
Arkadaşlar Vanguard'ın yetkileri baya bir korkutucu olduğu için PC'lerimizde en az bizden daha çok fazla yetkiye sahipler valorant seviyorum lakin bu yüzden silmeli miyim ?

• Muhteşem
Reaksiyonlar: XPCX
Arkadaşlar Vanguard'ın yetkileri baya bir korkutucu olduğu için PC'lerimizde en az bizden daha çok fazla yetkiye sahipler valorant seviyorum lakin bu yüzden silmeli miyim ?
Yok silmene gerek yok açıklama yaptılar zaten bizim kişisel pc mizde o kadar şey yapamıyorlar.

Ben sildim bile

durduk yere hileden ban yiyenler falan vardı bence silmelisin ben oynamıyorum hatta konunu gördüm silmeye gidiyorum cs daha iyi :kappa: (hile gelmediği sürece)

Yok silmene gerek yok açıklama yaptılar zaten bizim kişisel pc mizde o kadar şey yapamıyorlar.
Çok saçma ama bu kadar aşırı yetkiye sahip olmaları bir oyun için riske atmakta istemiyorum PC'yi ve kişisel bilgileri.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

durduk yere hileden ban yiyenler falan vardı bence silmelisin ben oynamıyorum hatta konunu gördüm silmeye gidiyorum cs daha iyi :kappa: (hile gelmediği sürece)
PUBG ve CS2 oynamak daha iyi olacak gibi duruyor.
Valorant güzel oyun lakin Hile engelleyici programı çok yetkiye sahip mübarek her şeye erişimi var.

• Beğen
Valla hocam kick ye valorant yayını açmıyorsan bence oynama başka alternatiflere yönel cs2 veya call of dutye yönel derim bunlarıda sevmiyorsan tavsiyem hikayeli oyunlara geç kalıcı olarak :)

• Beğen
Dün Valo oynarken derecesiz biri hile açmış o yüzden maçı bitirdi hile tespit edildi diyerek bu konuda gayet başarılı buluyorum ama diğer konularda içime sinmiyor nedense.
Benimde sinmiyor , neyse ki önemli biri değilim ne alırlarsa alsınlar.

sen bilirsin oynamak istiyosan zaten mecbursun silemessin ama soyliyim vanguard isletim sisteminden bile daha fazla yetkiye sahip suanlik bisey olucaagini sanmiyorum anca riot hacklenir (cok dusuk ihtimal olacagini pek sanmiyorum ama imkansiz degil) o zaman cok buyuk sikinti olur bilgisayarina herseyi yapabilirlerler asiiri yukte calistirip tamamen donanimi bozmaya kadar gider

sen bilirsin oynamak istiyosan zaten mecbursun silemessin ama soyliyim vanguard isletim sisteminden bile daha fazla yetkiye sahip suanlik bisey olucaagini sanmiyorum anca riot hacklenir (cok dusuk ihtimal olacagini pek sanmiyorum ama imkansiz degil) o zaman cok buyuk sikinti olur bilgisayarina herseyi yapabilirlerler asiiri yukte calistirip tamamen donanimi bozmaya kadar gider
Aslında şu vanguard meselesi olmasaydı Valo'da çok kişi oynardı maalesef bu yüzden ben bile silmeyi düşünüyorum.

Aslında şu vanguard meselesi olmasaydı Valo'da çok kişi oynardı maalesef bu yüzden ben bile silmeyi düşünüyorum.
hile yakalama sisteminin bu kadar iyi calismasi icin gerekli yani belki bu kadari degil ama mecbur csnin halini goruyosunuz kimin hilesi iyise o kazaniyor

hile yakalama sisteminin bu kadar iyi calismasi icin gerekli yani belki bu kadari degil ama mecbur csnin halini goruyosunuz kimin hilesi iyise o kazaniyor
CS2 Ve PUBG'de Hile açan çok var doğru hocam ama bu kadar yetkiye sahip olması bir hile engelleyici programın orası da ayrı bir şüpheli.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,130
Üyeler
196,900
Son üye
RyzeMontero
Geri