Arabayla Kaza Yaptım Babama Söylemedim

Şehirler arası yolsa sorun yok, ama şehir içi çevre yolu ise sıkıntı. 3 büyük şehirde ve birkaç şehirde daha var bu çevre yollarından.
Kendilerine zarar versinler. Başkalarına vermesinler de önemli değil.

• Beğen
Reaksiyonlar: Miya
Arabaya 80 le çarpıyorsun ama ufak bir kırık He 😂
Ya reis sağ şeritte ticari araç vardı onun plakasının alt tsrafında demi vardı zaten dümdüz girmedim frene basınca abs devreye girdi araba yan vurdu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

80 KM hızla vursan araba paramparça olurdu. Tampon kırıldıysa en fazla 20-30 ile vurmuşsundur. Eninde sonunda söyleyeceksin kaçarı yok :)
Yok reis dümdüz girmedim abs devreye girince araba yanladı zaten ticarinin demirine vurdum

Otoban en azından orta şeritte 120-140 arası gidebilirsin. Şehirler arası yol bomboş. Ama bu şehir içi 140 ile gidiyorsa umarım kendisi dışında kimseye zarar vermez. Böyle tipler yüzünden 1 aile yok oluyor. 1 kişinin canını alması onu sakat bırakması o kadar büyük ihtimal ki , ama umurlarında mı acaba. Basayim gaza oh ne ala
Yol zaten dolu olunca basmıyorum o yönden sıkıntın olmasın vurdumduymaz bi insan değilim kendimi düşündüğüm kadar başka insanları da düşünüyorum ben zaten sağ şeritteki ticarinin önüme kırmayacağını varsayarak bastım bomboş yoldu sadece sağda o vardı bizimde ailemiz var merak etme 😊

80'le vurup ölenler var - 16-17-18 yaş fıkralarınız biraz daha geliştirilebilir :geek:
Kanka önümdeki adam da eşek gibi durmuyo hani trafik akıyor ya

Son düzenleme:
Otoban değilse o hızla gitmenin anlamı ney kardeşim ? Hadi size bir şey olsun olmasın ben bu hızda giden insanlara inan hiç üzülmüyorum. Ama masum yolda yürüyen ya da normal bir arabay gidip vursanız çok mu iyi olur ? Bilinçsiz insanların araba sürmesi kadar saçma bir şey yok. Umarım başka birine zarar vermeden sadece kendinize yaparsınız ne yapıyorsanız.
Bu ne biçim üslup reis? Basılacak yeri biliyoruz basılmayacak yeri biliyoruz birilerinin hayatını riske attığımız falan yok dümdüz bomboş yol gördüm bastım çocuk değiliz burda saçma saçma araba kullanıcak.

Ya reis sağ şeritte ticari araç vardı onun plakasının alt tsrafında demi vardı zaten dümdüz girmedim frene basınca abs devreye girdi araba yan vurdu

Yok reis dümdüz girmedim abs devreye girince araba yanladı zaten ticarinin demirine vurdum

Yol zaten dolu olunca basmıyorum o yönden sıkıntın olmasın vurdumduymaz bi insan değilim kendimi düşündüğüm kadar başka insanları da düşünüyorum ben zaten sağ şeritteki ticarinin önüme kırmayacağını varsayarak bastım bomboş yoldu sadece sağda o vardı bizimde ailemiz var merak etme 😊

Geçmiş olsun, bir tavsiye olarak her aracın yapabileceği en kötü hareketi hesaba katarak araç kullan, o nasıl olsa şöyle yapar normali o diyerek gitme, öylesi akla mantığa çok yatıyor ama diğer aracın aklı mantığı o an aynı şekilde çalışmıyor olabilir. Allah korusun kaza bir de şiddetli olursa kimin haklı haksız olduğu da aniden önemini yitiriyor…

Geçmiş olsun, bir tavsiye olarak her aracın yapabileceği en kötü hareketi hesaba katarak araç kullan, o nasıl olsa şöyle yapar normali o diyerek gitme, öylesi akla mantığa çok yatıyor ama diğer aracın aklı mantığı o an aynı şekilde çalışmıyor olabilir. Allah korusun kaza bir de şiddetli olursa kimin haklı haksız olduğu da aniden önemini yitiriyor…
Evet reis biz hani arkadaşla yine iyi atlattık daha kötü şeyler olabilirdi neyse olacağı varmış olmuş yapacak bişey yok babamdan da gizleyemeyeceğim için ne olursa olsun artık

Dün gece bunları yazarken arkadaşlarım vefat etmiş motor kazasından çöp kamyonuna çarparak dediğiniz gibi motorcu arkadaşlarım haklı ama vefat ettikten sonra kim haklı olursa olsun önemini yitiriyor Allah rahmet eylesin

Bu ne biçim üslup reis? Basılacak yeri biliyoruz basılmayacak yeri biliyoruz birilerinin hayatını riske attığımız falan yok dümdüz bomboş yol gördüm bastım çocuk değiliz burda saçma saçma araba kullanıcak.

Yaşın yüksek ihtimalle maksimum 19-20. Tahmini olarak ehliyeti yeni almışsın ve burada söylediin sözlerden olgunluğunun olmadığı hala büyümediğin o kadar belliki. "Basılacak yer var basılmayacak yer var" cümlenin boşluğu bile senin çocuk düşünceli olduğunu kanıtlıyor. Şehir içinde o hızla gitmek akılsızlıktır. En ufak direksiyon hakimiyetinde faciaya sebep olacaksın. Bu da hala gelmiş yol boş falan diyor.

Beyler dün gece 23.00 civarında oldu olay arkadaşımla fifa oynamaya gittik dönerken ben sol şeritte gidiyorum 140 la sağ şeritteki ticari bir anda sinyal verip önüme kırıyor sellektör falan atıyorum arabayı 80 km hıza kadar düşürüp adama arkadan vuruyorum arkadasımla bana bir şey olmadı ama arabanın tamponun cok küçük bir kırık var boya kalkmış ve vurdugumuz esnada arabanın sağ tarafından su aktı baya büyük ihtimal klima suyuydu neyse babama daha söylemedim nasıl anlatmalıyım
Baba gece gece alkol içmiş aniden fren yaptı önümde de ya da adam karısıyla kavga ediyordu aniden fren yaptı de jsjsjsjsjs.

80 KM hızla vursan araba paramparça olurdu. Tampon kırıldıysa en fazla 20-30 ile vurmuşsundur. Eninde sonunda söyleyeceksin kaçarı yok :)
80ile bu arkadaş çarpsa yolda ki araçda 60ile gitse 80-60:20 çarpma hızı 20 yani

Beyler dün gece 23.00 civarında oldu olay arkadaşımla fifa oynamaya gittik dönerken ben sol şeritte gidiyorum 140 la sağ şeritteki ticari bir anda sinyal verip önüme kırıyor sellektör falan atıyorum arabayı 80 km hıza kadar düşürüp adama arkadan vuruyorum arkadasımla bana bir şey olmadı ama arabanın tamponun cok küçük bir kırık var boya kalkmış ve vurdugumuz esnada arabanın sağ tarafından su aktı baya büyük ihtimal klima suyuydu neyse babama daha söylemedim nasıl anlatmalıyım
klima olmayabilir radyatöre baktır sonra motoru kucağına verebilirler aman.

Yaşın yüksek ihtimalle maksimum 19-20. Tahmini olarak ehliyeti yeni almışsın ve burada söylediin sözlerden olgunluğunun olmadığı hala büyümediğin o kadar belliki. "Basılacak yer var basılmayacak yer var" cümlenin boşluğu bile senin çocuk düşünceli olduğunu kanıtlıyor. Şehir içinde o hızla gitmek akılsızlıktır. En ufak direksiyon hakimiyetinde faciaya sebep olacaksın. Bu da hala gelmiş yol boş falan diyor.
Boş yolda ölürsem kendim ölürüm kardeşim sanane

Babana bir şey söyleme. Onun elinde patlasın, kendi farkına varmadan bir yerler vurdu sansın.

Babanla arandaki ilişkiye bağlı daha çok söylemeyede bilirsin bir süre görmezse kendinden atmış olursun sorunu kısmen

Geri