Lg Oled C6 48" Tv + Xboom Bounce Hoparlör 52498,99tl (Önsipariş)

Bence takmayın tayfun hocam. Reddit'teki Kullanıcı yorumlarında yıllardır kullanılan C2'lerin içinde hala ciddi bir burn in sorunu olmayan bir sürü yorum var.

Yeni iyidir ama eldeki daha iyidir 😂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mesafe ile alakalı hocam. Maksimum 2 metre uzaklığa kadar hem oyun hem sizi film için tatmin eder.
Ben 3. Monitör olarak kullanıcam ama asıl koltuklar 2.5-3m mesafede acaba diyorum 70-80 cm uzayan kollardan alsam saçma mı olur

Standı merkezde olduğu için taşınabilir ve yüksekliği ayarlanabilir notebook masalarından alın. Ben 43" m7 smart monitörü o şekilde kullanıyordum. Gerekirse yatağın karşısına kadar çekerim 😂

Ekler

• 108412.webp
    108412.webp
    638.2 KB · Hit: 73
Tandem panel kullanıp hiç reklamını yapmaması ilginç değil mi? Yurtdışı sitelerinde de belirtilmemiş. Bize farklı gelmesin... :kekw:

Tandem panel kullanıp hiç reklamını yapmaması ilginç değil mi? Yurtdışı sitelerinde de belirtilmemiş. Bize farklı gelmesin... :kekw:
Bazıları LG 55 ve 65 satışlarını baltalamaması için açıklamadı diyor. Bazıları sadece az miktar usa için özel olabilir diyor. Güney koreli müşterilere 48 c6 modelinde tandem olmadığı söylenmiş. Reddit söylentileri.

Bu kesin değil bu arada.
Kesin dostum tandem panel bu. Rtıngs incelediği model için tandem olduğunu doğruladı. The display guy da doğruladı. %85 rec 2020 çıkan bir W-Oled TV den bahsediyoruz. Eski nesil Woled tv ler bu renk kapsamına ulaşamıyor, sadece yeni nesil tandem paneller ulaşabiliyor. Keza parlaklıkta aynı devasa sıçrama var.

Bazıları LG 55 ve 65 satışlarını baltalamaması için açıklamadı diyor. Bazıları sadece az miktar usa için özel olabilir diyor. Güney koreli müşterilere 48 c6 modelinde tandem olmadığı söylenmiş. Reddit söylentileri.
Müşteri hizmetlerini dinlemeyin. Geçen gün forumdaki birine Asus XG27AQDMG için Asus Müşteri hizmetleri QD-OLED Panel demiş. Düşün yani ne kadar bilgisiz olduklarını.

Daha kârlı olan büyük boyutlu tv lerin satışlarını baltalamamak içindir belki.

Son düzenleme:
Kesin dostum tandem panel bu. Rtıngs incelediği model için tandem olduğunu doğruladı. The display guy da doğruladı. %85 rec 2020 çıkan bir W-Oled TV den bahsediyoruz. Eski nesil Woled tv ler bu renk kapsamına ulaşamıyor, sadece yeni nesil tandem paneller ulaşabiliyor. Keza parlaklıkta aynı devasa sıçrama var.

Müşteri hizmetlerini dinlemeyin. Geçen gün forumdaki birine Asus XG27AQDMG için Asus Müşteri hizmetleri QD-OLED Panel demiş. Düşün yani ne kadar bilgisiz olduklarını.

Daha kârlı olan büyük boyutlu tv lerin satışlarını baltalamamak içindir belki.
Elimde MO32U ve Samsung M7 43" Smart Monitör var. İkisini satıp bunu alsam mı Tayfun hocam ne dersin?

Ana monitör de Koorui 4K 27" IPS olcak. :D

Elimde MO32U ve Samsung M7 43" Smart Monitör var. İkisini satıp bunu alsam mı Tayfun hocam ne dersin?

Ana monitör de Koorui 4K 27" IPS olcak. :D
SDR da downgrade olur, Hdr da upgrade.

55 inç altı salona almayın, mümkünse salona göre 65 inç ve üstü alın. 55 inç'ten 50 inç arasındaki fark sinemadan ev televizyonuna geçmiş gibi büyük bir fark hissettiriyor. Kendim 55 ten 50 ye düşürdüm yaptığım en kötü TV hareketiydi iade ettim. Ki ben laptop ekranından film falan izleyen biriyim küçük ekranlara alışığım.

94 senesinde kasetli nintendo gameboy evveliyatında sega master system kendimi bildim bileli ekrana bakıyorum 0 numara gözlerim var kör değilim ama TV aldıktan 1 hafta içindeki ilk pişmanlık boyut yeterli değilse salonunuza keşke daha büyüğünü alsaydım oluyor baktıkça yiyip bitiriyor sizi bu 65 alıp pişman olan çok insan görmedim ama 55 alıp kendimde dahil pişman olan bir sürü arkadaşım var.

1000067309.webp

Tam 4 mt mesafe. Bazen büyük geldiği bile oluyor. Ama tam yerinde diyebilirim. Ozellikle mac izlerken

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,067
Üyeler
196,884
Son üye
WruzZ
Geri