C6da color banding ve black crush sorunu vardi, firmwarele birini cozmuslerdi digerini bilmiyorum.Ben c5 versiyonunu kullanıyorum tandem panel bile yok ama Oled monitörlere göre çok daha iyi. HDR deneyimi Oled tv de var parlaklık farkı fazla.
C6da color banding ve black crush sorunu vardi, firmwarele birini cozmuslerdi digerini bilmiyorum.Ben c5 versiyonunu kullanıyorum tandem panel bile yok ama Oled monitörlere göre çok daha iyi. HDR deneyimi Oled tv de var parlaklık farkı fazla.
Bakma fırsatım olmadı ama yine de çok cezbetti neyse kısmet değilmiş.C6da color banding ve black crush sorunu vardi, firmwarele birini cozmuslerdi digerini bilmiyorum.
Ben 3. Monitör olarak kullanıcam ama asıl koltuklar 2.5-3m mesafede acaba diyorum 70-80 cm uzayan kollardan alsam saçma mı olurBence takmayın tayfun hocam. Reddit'teki Kullanıcı yorumlarında yıllardır kullanılan C2'lerin içinde hala ciddi bir burn in sorunu olmayan bir sürü yorum var.
Yeni iyidir ama eldeki daha iyidir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mesafe ile alakalı hocam. Maksimum 2 metre uzaklığa kadar hem oyun hem sizi film için tatmin eder.
Bu kesin değil bu arada.C5 48'' de bulunmayan Tandem panel var bunda daha yeni. C5 aldığıma pişman oldum.
Lg c6 48'' de Tandem panel var, lg sadece 77 ve 83'' için reklamını yapmıştı tandem var diye. LG c5 fiyatına gelirse cidden iyi olur.
- Tayfunns
- Cevap: 10
- Forum: Ev Eşyaları
hocam bunu gördüm bir de hangisi daha iyidirTCL C6K, Iffalcon 65U95A
İkisi de TCL üretimi, miniled VA 144hz. Paneller yüzde 99 aynı. Iffalcon alt marka, bu sene girdiler TR pazarına. Oled veya premium miniled kadar iyi olmaz ama iş görür. Giriş seviyesi miniled modeller.
Bazıları LG 55 ve 65 satışlarını baltalamaması için açıklamadı diyor. Bazıları sadece az miktar usa için özel olabilir diyor. Güney koreli müşterilere 48 c6 modelinde tandem olmadığı söylenmiş. Reddit söylentileri.Tandem panel kullanıp hiç reklamını yapmaması ilginç değil mi? Yurtdışı sitelerinde de belirtilmemiş. Bize farklı gelmesin...![]()
Kesin dostum tandem panel bu. Rtıngs incelediği model için tandem olduğunu doğruladı. The display guy da doğruladı. %85 rec 2020 çıkan bir W-Oled TV den bahsediyoruz. Eski nesil Woled tv ler bu renk kapsamına ulaşamıyor, sadece yeni nesil tandem paneller ulaşabiliyor. Keza parlaklıkta aynı devasa sıçrama var.Bu kesin değil bu arada.
Müşteri hizmetlerini dinlemeyin. Geçen gün forumdaki birine Asus XG27AQDMG için Asus Müşteri hizmetleri QD-OLED Panel demiş. Düşün yani ne kadar bilgisiz olduklarını.Bazıları LG 55 ve 65 satışlarını baltalamaması için açıklamadı diyor. Bazıları sadece az miktar usa için özel olabilir diyor. Güney koreli müşterilere 48 c6 modelinde tandem olmadığı söylenmiş. Reddit söylentileri.
Daha kârlı olan büyük boyutlu tv lerin satışlarını baltalamamak içindir belki.Tandem panel kullanıp hiç reklamını yapmaması ilginç değil mi? Yurtdışı sitelerinde de belirtilmemiş. Bize farklı gelmesin...![]()
Elimde MO32U ve Samsung M7 43" Smart Monitör var. İkisini satıp bunu alsam mı Tayfun hocam ne dersin?Kesin dostum tandem panel bu. Rtıngs incelediği model için tandem olduğunu doğruladı. The display guy da doğruladı. %85 rec 2020 çıkan bir W-Oled TV den bahsediyoruz. Eski nesil Woled tv ler bu renk kapsamına ulaşamıyor, sadece yeni nesil tandem paneller ulaşabiliyor. Keza parlaklıkta aynı devasa sıçrama var.
Müşteri hizmetlerini dinlemeyin. Geçen gün forumdaki birine Asus XG27AQDMG için Asus Müşteri hizmetleri QD-OLED Panel demiş. Düşün yani ne kadar bilgisiz olduklarını.
Daha kârlı olan büyük boyutlu tv lerin satışlarını baltalamamak içindir belki.
SDR da downgrade olur, Hdr da upgrade.Elimde MO32U ve Samsung M7 43" Smart Monitör var. İkisini satıp bunu alsam mı Tayfun hocam ne dersin?
Ana monitör de Koorui 4K 27" IPS olcak.![]()
94 senesinde kasetli nintendo gameboy evveliyatında sega master system kendimi bildim bileli ekrana bakıyorum 0 numara gözlerim var kör değilim ama TV aldıktan 1 hafta içindeki ilk pişmanlık boyut yeterli değilse salonunuza keşke daha büyüğünü alsaydım oluyor baktıkça yiyip bitiriyor sizi bu 65 alıp pişman olan çok insan görmedim ama 55 alıp kendimde dahil pişman olan bir sürü arkadaşım var.