Okan Demiray
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 277
Noctua adamdır.
Deep cool assasin vc elite stok geldiği an cekicem üstüne beuqit veya noctua fan Alicam deep fan haznesine özel parça var 3d basıp takicamhocam ilk cümlenizi artırıyorum. 999 liraya dragos alan adamlar noctua kınıyor
Ben de itx sistemde u12a chromax kullanıyorum. Dediğiniz gibi kahverengi olanlar biraz çirkin. Ama ömürlük soğutucular. Atx sistemde ise deepcool ak620'nin fanlarını noctua a12x25 ile değiştirdim. Ayrıca bequiet fanlarla birlikte sessizlik zirvede. Şuan gayet memnunum.
Not: Fiyat standart bir kullanıcı için pahalı.
Ben Chromax olanını 3500'e verdim ek 2011 yükseltme kiti ve AM5 kaydırma kitiyle beraber. Düz renklisini de 2500 lira üstü verme bence saçma.Sarı siteden d15s kovalayın 3, 3.5k arası bulunuyor zaman zaman. Yövmiyeci adam olarak diğer yövmiyeci adamlara tavsiyedir. 10 sene kullanın geçin. 10 seneden sonra fan biraz ses yapabilir.
Ben de 2k vermiştim 2 sene önce. Bence orijinal noctua rengi daha hoş görünüyor.Ben Chromax olanını 3500'e verdim ek 2011 yükseltme kiti ve AM5 kaydırma kitiyle beraber. Düz renklisini de 2500 lira üstü verme bence saçma.
Alıntıyı görüntüle
Ben de orijinal rengini daha çok beğeniyorum. Hatta fanboy düzeyindeyim diyebilirim.Ben de 2k vermiştim 2 sene önce. Bence orijinal noctua rengi daha hoş görünüyor.
40dk sonra 8700 linki geldi dayıÖğle 9999 değilmiydi bu
Bu markayı bende çok seviyorum keşke düzgün fiyattan F/P bir şeyler çıkarsalar da alsak.Ben de orijinal rengini daha çok beğeniyorum. Hatta fanboy düzeyindeyim diyebilirim.
Alıntıyı görüntüle
12lik chromax ilanıma bak istersen bayağı uygun fiyata koydum.Bu markayı bende çok seviyorum keşke düzgün fiyattan F/P bir şeyler çıkarsalar da alsak.
onu bile soğuturmagma mı sogutuyo bu