🔥İndirim Noctua Nh-D15 G2 İşlemci Soğutucu 8742 Tl 🔥 🔥

Aio teknik servise gittiği için tekrar mecburi göreve çağırıldı kral. Bu arada kesinlikle önermiyorum 10 yıl sonra fanları ses yapabiliyor. :D
Şaka bir yana 8k ya ne hava soğutmalar, ne sıvı soğutmalar var artık. Tamam arge kasıyorlar da bende de çıkarma bütün argenin parasını.
Screenshot_10.webp

Uzun süre render almadığını tahmin ediyorum. Kaldı ki tahliye edemediğin her sıcaklık bileşen ömründen feragat etmek demek. 3 aylık gen 4 ssd 87 sağlıkta görünce kasadan uzay montaja geçen ws biliyorum dışına full ızgara dolap yaptırıp geçtiler. Macun Pump out olduktan sonra sıcaklık daha hızlı bozulacak ve yükselecek.
Gamers Nexus'un testlerinden bahsediyorum hocam. İşlemciyi yakana kadar yapılan testler

Mevzu derece değilki hocam. Phantom Spiritte çok benzer derecelerde tutabiliyor mevzu tamamen ses ve uzun ömürlük. Noctua fanları 10 15 yıldır kullanan insanlar var bozulmamış hala. Ve adam anakart soketi değişince noctuaya mail atıp am5 braketi istiyor ve noctua gönderiyor. Zaten sıradan kullanıcı için değil dedim ya nasıl sıvı soğutmaya 20k veren bir tayfa var buda onun hava soğutma versiyonu ama bence bunun bir mantığı var en azından. Karşılığında sessizlik alıyorsun.
Bir zahmet 10 bin lira verince de fan sesi duymayalım. 8 bakır borusu var soğutucunun, Phantom Spirit'i geçiyordur herhalde birkaç derece. İncelemedim detaylıca ama tahminen söylüyorum.

Hepsini bir kenara geçtim de neden hep işitme cihazı beji ile ahşaptan bozma atık rengi koyusu kullanılıyor çözemedim. Tamamen derinine dalmadım ama başından beri noctuaya bu yüzden ısınamadım. (Fiyatı da etken tabii ama bir de bu var.)

Son düzenleme:
20-25 k ekranlı sıvı soğutucuya para veren adamlar noctua kınıyor hiç kınanacak bir tarafı yok evet pahalı ama sessizmi sesiz kaliteli zirve tek sıkıntı aşırı büyük ve aşırı pahalı ramları kapatıyor argb yok birde çok çirkin birkere alim birdağa pc değişmicem diyen adam için 10 yıl ve üstü çıkarır yani gümrük olayı problem olmasa her çıkan kiti yolluyor.
bir çok hava soğutma alan biri olarak şunu söylerim thermaright çok iyi ama hiç biri noctua kadar sessiz değil istediği kadar övsün çok takıntılı olan adam net noctua alır
ama yinede 8-10 k parayı hak etmiyor 5k olsa en iyisi bu olurdu gözümde.
bu arada siyahi 12 k indirimde altınmı satıyorlar diye kınıyorum :D
kasaya sığsa az ucuz olsa pompa sesi olan lian li satar alırım.

20-25 k ekranlı sıvı soğutucuya para veren adamlar noctua kınıyor hiç kınanacak bir tarafı yok evet pahalı ama sessizmi sesiz kaliteli zirve tek sıkıntı aşırı büyük ve aşırı pahalı ramları kapatıyor argb yok birde çok çirkin birkere alim birdağa pc değişmicem diyen adam için 10 yıl ve üstü çıkarır yani gümrük olayı problem olmasa her çıkan kiti yolluyor.
bir çok hava soğutma alan biri olarak şunu söylerim thermaright çok iyi ama hiç biri noctua kadar sessiz değil istediği kadar övsün çok takıntılı olan adam net noctua alır
ama yinede 8-10 k parayı hak etmiyor 5k olsa en iyisi bu olurdu gözümde.
bu arada siyahi 12 k indirimde altınmı satıyorlar diye kınıyorum :D
kasaya sığsa az ucuz olsa pompa sesi olan lian li satar alırım.
hocam ilk cümlenizi artırıyorum. 999 liraya dragos alan adamlar noctua kınıyor :)

Ben de itx sistemde u12a chromax kullanıyorum. Dediğiniz gibi kahverengi olanlar biraz çirkin. Ama ömürlük soğutucular. Atx sistemde ise deepcool ak620'nin fanlarını noctua a12x25 ile değiştirdim. Ayrıca bequiet fanlarla birlikte sessizlik zirvede. Şuan gayet memnunum.

Not: Fiyat standart bir kullanıcı için pahalı.

hocam ilk cümlenizi artırıyorum. 999 liraya dragos alan adamlar noctua kınıyor :)

Ben de itx sistemde u12a chromax kullanıyorum. Dediğiniz gibi kahverengi olanlar biraz çirkin. Ama ömürlük soğutucular. Atx sistemde ise deepcool ak620'nin fanlarını noctua a12x25 ile değiştirdim. Ayrıca bequiet fanlarla birlikte sessizlik zirvede. Şuan gayet memnunum.
Bequiet hangi model aldın hocam? Elimdeki Lian Li UNI FAN ları satmayı düşünüyorum da, bequiet veya Noctua alacağım gibi.

Bequiet hangi model aldın hocam? Elimdeki Lian Li UNI FAN ları satmayı düşünüyorum da, bequiet veya Noctua alacağım gibi.
hocam toplam 5 tane fan var (işlemci soğutucu hariç) 3 tanesi BL066 olması lazım. Diğer 2 tanesini net hatırlamıyorum ama bl092 'di galiba. Alalı 6-7 sene olmuştur muhtemelen. Gık demeden hala taş gibiler

Geri