Almışken g6 serisinden almak lazım. https://www.lg.com/tr/tv-soundbar/oled-evo/oled97g6-48c6/
Almışken g6 serisinden almak lazım. https://www.lg.com/tr/tv-soundbar/oled-evo/oled97g6-48c6/
bende c2 oled serisi var hocam sonraki serilerde ne gelişti vb hiç bakmadım valla 120 hz destekliyo gaming için baglıyom arada pcye :dHem de bu konudaki oled tv yanına hediye mutfağa koyarız. Şaka bir yana G6 serisi oled dünyasında 1 numara şuanda.
Min 55 inç hocamGeçtiğimiz aylarda 48" LG C5 modeli Vatan'da 39 - 41 bin TL civarında satılmıştı, fiyatına göre çok kaliteli bir TV modeliydi.
Bu senenin modelleri de ön siparişe açılmış ve TV yanında hoparlör hediye ediyorlar. Hoparlörün satış fiyatı 8 bin TL. Vade farksız üç taksit de var.
Boyut yeterliyse oyun ve içerik için çok güzel bir tercih olur. 4K 165HZ ve VRR desteği var.
Hocam şuan aşırı parlak ve ai üzerinde görüntü işlemede baya iyi seviyede ama şöyle diyeyim. c2 oled'den g6'ya geçsen ips'den olede geçmiş gibi çağ atlamazsın bence. HDR içerik tüketiyorsan fark yaratır. Bence gereksiz pahalı. Yurtdışında bile pahalı. 86 inçleri falan demiyorum 55 inçleri de 2500 dolar.bende c2 oled serisi var hocam sonraki serilerde ne gelişti vb hiç bakmadım valla 120 hz destekliyo gaming için baglıyom arada pcye :d
Büyük ekrana alışınca boyut küçültmek hiç çekilmiyor hakikaten. 1.5 yıldır 43 inç neo g7 kullanıyorum. 2 hafta önce XG32UCWG aldım ama OLED olmasına rağmen sarmıyor. PPI açısından iyi ama yine de oyunlarda ve filmlerde o boyut farkını arıyorum. İade edeceğim. 50 inç TV'den 43'e düşmek o kadar koymamıştı ama bu çok koydu.55 inç altı salona almayın, mümkünse salona göre 65 inç ve üstü alın. 55 inç'ten 50 inç arasındaki fark sinemadan ev televizyonuna geçmiş gibi büyük bir fark hissettiriyor. Kendim 55 ten 50 ye düşürdüm yaptığım en kötü TV hareketiydi iade ettim. Ki ben laptop ekranından film falan izleyen biriyim küçük ekranlara alışığım.
Hocam 43" olanı monitör olarak mı kullanıyordunuz?Büyük ekrana alışınca boyut küçültmek hiç çekilmiyor hakikaten. 1.5 yıldır 43 inç neo g7 kullanıyorum. 2 hafta önce XG32UCWG aldım ama OLED olmasına rağmen sarmıyor. PPI açısından iyi ama yine de oyunlarda ve filmlerde o boyut farkını arıyorum. İade edeceğim. 50 inç TV'den 43'e düşmek o kadar koymamıştı ama bu çok koydu.![]()
Evet. Ürün monitör olarak satılıyor zaten TV değil. Hala kullanıyorum.Hocam 43" olanı monitör olarak mı kullanıyordunuz?
Hocam 32" 4K, PC kullanımı için maksimum büyüklük ve sweet spot boyut - çözünürlük ilişkisine sahip. Neo G7 bildiğim kadarıyla Mini-Led VA panel ile geliyor, büyük ekran kullanımı ve konsol tarzı oyunculuk için bence biçilmiş kaftan. Bence ikisini birlikte tutmak sizin için daha iyi olabilir.Evet. Ürün monitör olarak satılıyor zaten TV değil. Hala kullanıyorum.