❌İndirim Bitti! Mediamarkt 3 Al 2 Öde - Crucıal 1tb E100 M2 Ssd- Kişi Başı 3.912 Tl

Bodrum Mağazada stok var gösteriyor 3 adet alınca. Fiyat da düşüyor ama SSD yazma ömrü kötü ve Dram yok. Çok giriş seviye SSD.

Mağazadan 3 tane alınsa fiyat orada da düşer mi

Oyun için için ideal görünüyor 5 sene götürür bence, bodrumda var da oradan gönderecek kimse yok
Kaliteli bir şey olsa ben gidebilirdim 1.5 saat uzaklıkta. Mağaza teslim alırdım ve gezer dönerdim. Belki yakınlarda biri vardır diye yazdım. Almak isteyen kişiler sepette 3 adet girdikten uyarı veriyor olmuyor diye sonra mağaza seçip denesin ben öyle yapıp gördüm.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mağazadan 3 tane alınsa fiyat orada da düşer mi
Mağaza teslim alırsan sorun olmaz. Online siparişte mağaza teslim seçeneği var.

Kaliteli bir şey olsa ben gidebilirdim 1.5 saat uzaklıkta. Mağaza teslim alırdım ve gezer dönerdim. Belki yakınlarda biri vardır diye yazdım. Almak isteyen kişiler sepette 3 adet girdikten uyarı veriyor olmuyor diye sonra mağaza seçip denesin ben öyle yapıp gördüm.

Mağaza tesliminde de 3 tane seçince stok yoK diyor 😀

Zaten her mağazada vermiyor kampanyayı

Mağaza tesliminde de 3 tane seçince stok yoK diyor 😀
Web üzerinden girince stokta olan mağazaları göster de

Geri