Kas Kücü Medium Mu Yoksa Fsr 3 Quality + Fg Ultra Ayarlar mı

justme123

80+
Reaksiyon skoru
50
fsr quality modunda bile olsa grafiği kötüleştirebileceğini duymuştum, gow ragnarökte grafikler fsrı açınca çok değişmiyor gibi hissettim ama emin olamadım, en iyi grafikler için kas kücü mediumda mı oynamalıyım yoksa fsr quality + framge gen ultra ayarlar da mı devam etmeliyim
(medium üstünde kas kücü ile 60fps altına düşüyor oyun yani kas gücü ile ulta grafiklerde oynamamı tavsiye etmeyin)
rx6600 ile oynuyorum

fsr quality modunda bile olsa grafiği kötüleştirebileceğini duymuştum, gow ragnarökte grafikler fsrı açınca çok değişmiyor gibi hissettim ama emin olamadım, en iyi grafikler için kas kücü mediumda mı oynamalıyım yoksa fsr quality + framge gen ultra ayarlar da mı devam etmeliyim

rx6600 ile oynuyorum
hocam arada fark edeceğiniz bir fark oluşmuyorsa iki şekilde de oynayabilirsiniz fakat fsr 1 2 3 pek iyi çalışmıyor fsr 4 de çok iyi çalışıyor optiscaler ile fsr 4 modu kurarsanız daha iyi olabilir

hocam arada fark edeceğiniz bir fark oluşmuyorsa iki şekilde de oynayabilirsiniz fakat fsr 1 2 3 pek iyi çalışmıyor optiscaler ile fsr 4 modu kurarsanız daha iyi olabilir
fps açısından iyi derecede fark görüyorum ama grafiğin kötüleşmesi konusunda fark göremedim

fps açısından iyi derecede fark görüyorum ama grafiğin kötüleşmesi konusunda fark göremedim
o zaman fsr frame gen açarak devam edin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

amd softwarede oyun sekmesinde görüntü keskinleştirme ayarı var onu açıp netliği %100 yaparsanız fsr ile gelen o biraz soluk görütüyü kesip daha keskin bir görüntü alabilirsin

o zaman fsr frame gen açarak devam edin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

amd softwarede oyun sekmesinde görüntü keskinleştirme ayarı var onu açıp netliği %100 yaparsanız fsr ile gelen o biraz soluk görütüyü kesip daha keskin bir görüntü alabilirsin
bakacağım, teşekkür ederim

Geri