Mouse Sensörü Uyanmıyor

Mye1w

80+
Reaksiyon skoru
2
Xpg slingshot mousem trendyolda satılan xxl bir mousepad aldığım uygun fiyatlı hızlı pad mouse dokunmayınca sensörü kapanıyor ve ne kadar sallasam uyanmıyor masaya sürünce çalışıyor uygulamasında böyle bir uykuyu engelleme ayarı yok. Daha önce de çok ucuz bir vardı öyle bir sorun yoktu

Bu ikisini uygula. Sadece bir tane videoyu uygulama ikisini de uygula.

Hocam uyguladım hepsini gemini sensör dandikliği yüzünden okuyamıyor diyor https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse#shopify-product-reviews şunu almayı düşünüyorum nasıldır düzelir mi acaba ai düzelir diyor
Gemini kolpa sıkıyor pwm3360 sensör var o farede dandik bir sensör değil. Zowie mouselarda kullanılan bir sensördü, o sensörü e sporcular bile kullandı.

Ya senin mouseda bir sorun var ya da yazılımsal bir ayardan dolayı oluyor. Üste attığım iki videoyu da uygula düzelmezse garantiye yolla.

Not: mousepaddan dolayı da olabilir, mousepad sorun çıkarıyor olabilir. Başka bir mousepad ile dene.

Gemini kolpa sıkıyor pwm3360 sensör var o farede dandik bir sensör değil. Zowie mouselarda kullanılan bir sensördü, o sensörü e sporcular bile kullandı.

Ya senin mouseda bir sorun var ya da yazılımsal bir ayardan dolayı oluyor. Üste attığım iki videoyu da uygula düzelmezse garantiye yolla.

Not: mousepaddan dolayı da olabilir, mousepad sorun çıkarıyor olabilir. Başka bir mousepad ile dene.
Yok yok yanlış ifade ettim kendimi gemini wraith için çok iyi kesin düzelir xpg çok dandik diyor.

Geri