Bu Sisteme Rx9070xt mi Rtx 5070 mi Almalıyım ?

5070 alınmaz 9070 xt al geç 5070ti fiyat uçuk değmez en ideal şuan önünde 9070xt var diye düşünüyorum
öyle görünüyor. gibi. bileşenlerden kısabileceğim çok fazla bişey yok 5070ti ye zorlamak için. kasa soğutucu güç kaynağını düşürüp 10bin tl bandında tutsam bile 7k kurtarabiliyorum.
anakartı zaten satamam. onu satarsam beyaz setup dizmem. çünkü alabildiğim ihtiyacımı karsılayacak en ucuz anakart oydu.

photoshop after effects premiere pro davinci resolve capcut ve gemini fln.
yani satın aldığım herşeyi amazondan aldım ve sağolsunlar iade yönünde yardımcı oluyorlar. iade etmem gereken bişey olup olmadığını bilmiyorum. neyin kronik neyin perfect olduğu hakkında bilgim yok. yüzeysel araştırdım. bunu aldım. anakartı 7-8bin arası almıştım hatta. ama derseniz ki daha uyguna toplayabiliriz yardımcı olursanız sevinirim. ama beyaz kasa fantezim var. bugune kadar siyah kullandım boğdu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

evet. her parçayı msi girmemin sebebi vade farksız 9 ayın üzerinde taksit yapmalarından kaynaklanıyor.
Hocam kullandığın programların çoğu CPU ve RAM istiyor yani 9070xt alabilirsin sorun olmaz.

bu alınır mı? birde pcie 4.0 riser kablo ne kadar düşüş gösterir
1779726215071.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,081
Üyeler
196,886
Son üye
shxck
Geri