Rtx 5070 mi rx9070xt mi

Parça fiyat listesi olsa aslında nerden ne kısıp ne arttırılabilir fikir verebiliri. Bütçe sağlam, 5070ti sıkıştırılabilir bu bütçeye bence.

Parça fiyat listesi olsa aslında nerden ne kısıp ne arttırılabilir fikir verebiliri. Bütçe sağlam, 5070ti sıkıştırılabilir bu bütçeye bence.
Aslında bakarsanız henüz bir karar veremedim çok kararsızlık yaşıyorum hee türlü öneriye açığım işlemcim amd 9000 serisi önceliğim

Aslında bakarsanız henüz bir karar veremedim çok kararsızlık yaşıyorum hee türlü öneriye açığım işlemcim amd 9000 serisi önceliğim
9070xt, nvidia 5xxx serisinde sıçtı açıkçası.Ben 4k oynıyım dlss fulliyim bilmem ne açıyım uğraşıyım yok yapay zeka ekliyim bilmem ne tarzı şeylerle uğraşmak istemiyorsan, render mender iş ile ilgili bişeyler kovalamıyorsan 9070xt saf güç olarak tercih edilebilir.Kendimde şuan sistem topluyorum 100k civarı, 9070xt tercih edeceğim şahsen 1 haftadır yaptığım araştırmaların sonucunda aldığım karar bu.Sadece oyun odaklı isen amd, iş işin render için kullanayım biraz da dlss den bilmem neyden destek alayım diyorsan nvidia.

9070XT aldım 2 gün oldu şahsen ben bu fayboyluk mevzusuna bir yorum bırakmak isterim. Nvidia 2060'da kullandım vaktinde şuan halihazırda 3070ti laptop cihazımda da oyunda aniden donma çökmeler olabiliyor. AMD bu konuda adı çıkmış ve tek yöne kilit olmadığı için bir türlü de o kötü şöhreti atamamış gibi. Şuana dek r7 240 - rx 560 - rx470 2x - rx570 2x - RX6600XT 2X - RX6700XT 2X - 6900XT - 7900GRE - 7800XT ve son olarak 9070XT kullandım. RX570 ve 470 dışında siyah ekran - 6600XT sonrası da driver problemi yaşamadım. Uzun lafın kısası Ram fiyatları bile ateş pahası iken biraz bütçe dengesi namına top tier 9070XT önermek olacak. Yanlışım varsa düzeltin lakin 5070Ti rakibi bir kart diye araştırdım bende. FSR 4'de iyi oldu. Şahsen memnunum.

Ram, ekran kartı ve ssd için sağı solu sürekli takip edin, çok anlık firsatlar gelebiliyor. Fiyatlari artis trendinde bu ürünlerin o yüzden bi fırsat yakalarsaniz bu parçaları alın direkt.

Ram: 2x 16gb 6000mhz cl36 veya daha iyisini 10bin tl altina bulursaniz iyi fiyattir, yapışın direkt. 2x 32gb da düşünülebilir ama ram ihtiyacı duyan uygulamalar kullanmiyorsaniz gerek yok.

Ekran kartı: 41bin TL'ye 5070ti vardi gecen hafta, cuma akşamı incehesap gaming gecesinde uygun bi ekran karti düşebilir, tetikte olun.

Ssd: 6 bin civarında 2tb kaliteli bi ssd yakalarsaniz. Ona da yapışın.

Bunları bugün icin iyi olan bu fiyatlardan cozebilirseniz, 57 bin tl yapiyor. Anakart, islemci psu, kasa için kaldı 30bin. Kasaya max 5k ayiririm ben olsam, psu olarak delta marka psular n11'de hometech saticisinda indirime giriyo sık sık, 3.5k platinum 850 watt olani denk getirmek iyi olur. Islemci ve anakarta 22 bin kaldi, ben kendime 9700x aldim islemci olarak ama anakarttan kisarak 7800x3d de düşünülebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,947
Üyeler
186,697
Son üye
ahmet11
Geri