❌İndirim Bitti! Agi 16gb 6000mhz Cl30 Ddr5 Rgb Ram 9795tl

Allah aşkına bu saçma anlama nasıl vardın? gören ramleri sen getirdinde satıyorsun zannedecek. dün bu ramlerin 5600lüklerinin 2x16 32 olanını 9000tlye konu açtılar amenna alınır harbiden fiyat avantajının ağa babası var. ama bu bildiğin dümdüz 16gb ram ve üstelik ahım şahımda indirim yok. buna ne dememi bekliyorsun. biraz akıl mantık dostum.
9 binden kaç kişi aldı hocam ayrıca o indirimdi tamam da bu değil mi? Demin de yazdım zaten buna en yakın ram 2000tl pahalı 2 tane alsan 4000 bin tl az para mı? İnsanlar birbirine patriot viper öneriyor, çok daha mantıklı bir seçenek bu.

hocam 2x32 ramler neden hiç indirime girmiyor doğru dürüst. Ram çip sıkıntısı hala bitmedimi şu dünyada acayip pahalı
Hocam 2x32 ler sarı sitede baya uygun kapalı kutu. Ordan değerlendirin bence.

Allah aşkına bu saçma anlama nasıl vardın? gören ramleri sen getirdinde satıyorsun zannedecek. dün bu ramlerin 5600lüklerinin 2x16 32 olanını 9000tlye konu açtılar amenna alınır harbiden fiyat avantajının ağa babası var. ama bu bildiğin dümdüz 16gb ram ve üstelik ahım şahımda indirim yok. buna ne dememi bekliyorsun. biraz akıl mantık dostum.
Hocam siz de fiyatı kötülüyorsunuz 2-3 fazla veririm başka marka alırım diyorsunuz. Atın şuraya birkaç link cl30 6000mhz rgbli ram alalım kapansın konu

Arkadaşlar satın alan benim. Akakçe'de yazdığı gibi RGB şekilde geldi. Arkadaşın paylaştığı bilgiler de benim paylaştığım bilgilerdir. Hatta size fotolar da göstereyim;
1779699582673.webp
1779699606676.webp

16GB RAMe 10 bin verilmez arkadaşlar. Siz alıyorsunuz diye fiyatlar aşağı çekilmiyor, çekileceği varsa. Yapay zeka filan hikaye bir yol tutturdular ordan milleti koparıyorlar. Aynısı işlemci ve ekran kartları için de olmuştu. Şu ramin fiyatı maksimum 3 bin olmalı. Sarı sitede dediğiniz ramler de vatan indiriminden almış 2 katı fiyatına satan al satçılar. Onlara da fırsat vermeyin. DDR4 sistem de kalın. İlla düşecek fiyatlar

Geri