Einhell Te-Vc 18 Li Şarjlı El Süpürgesi / Batarya Dahil 2.707 Tl

arkadaşlar bu süpürgeyi araç için almıştım hiç memnun kalmadım. Einhell in bir çok ürününü kullanırım sağlam marka ama bu süpürge hoşuma gitmedi. bunun 70mbar gücünde olanı var ondan aldım memnunum. Fikir olması açısından yazdım.

Einhell TE-VC 18

Einhell marka el süpürgesi. Batarya ve şarj cihazı dahil yazdığım fiyat. Ürünün bataryasız solo hali şuan 2.450 TL. Bataryanın kendi fiyatı 1.500 TL civarı.

Pazarama plus ile 2.707 TL ye geliyor. Ben 1 TL ye plus yaptım. Satıcı pazarama. Ürünü dikey Süpürge gibi düşünmeyin. El süpürgesi performansı var. Koltuk, araba ve kırıntı temizliği için uygun.

Einhell kullananlar bilir, bataryaları diğer cihazlarına da uyumlu. Bunu aldıktan sonra başka zaman solo matkap, çim biçme makinası vs alıp kullanabilirsiniz.
2 gün sonra kesim var ondan sonra alırım nasipse :D

Bende incelemeleri izledim 70mbar olan gayet iyi fakat bu ürünün çekim gücü baya zayıf geldi bana

Bende incelemeleri izledim 70mbar olan gayet iyi fakat bu ürünün çekim gücü baya zayıf geldi bana
Sizin dediğiniz model daha iyi tabii ki. Bataryalı şuan 5 bin TL o model. Piyasa fiyatı o. Ekstra indirim bunda olduğu için paylaştım. Ama tabii ki bütçe sorunu yoksa daha iyisi alınabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe müsaitse el süpürgesi değil, direkt dikey Süpürge de alınabilir. Ama fiyat 9.200 TL ye çıkıyor

Sizin dediğiniz model daha iyi tabii ki. Bataryalı şuan 5 bin TL o model. Piyasa fiyatı o. Ekstra indirim bunda olduğu için paylaştım. Ama tabii ki bütçe sorunu yoksa daha iyisi alınabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe müsaitse el süpürgesi değil, direkt dikey Süpürge de alınabilir. Ama fiyat 9.200 TL ye çıkıyor
başlıkta paylaşılan ürün (batarya+şarj cihazı+süpürge) tam bir f/p ürün. bütçe arttırılırsa diye başka bir einhell ürünü paylaşılmış ama o bütçelerde yada daha azına veya biraz fazlasına daha iyi ve kaliteli olabilecek bir çok seçenek var... illa einhell olacak değil yani...
bence f/p...
edit: ayrıca paraf'la alacaklara da 250₺ parafpara veriyormuş.

başlıkta paylaşılan ürün (batarya+şarj cihazı+süpürge) tam bir f/p ürün. bütçe arttırılırsa diye başka bir einhell ürünü paylaşılmış ama o bütçelerde yada daha azına veya biraz fazlasına daha iyi ve kaliteli olabilecek bir çok seçenek var... illa einhell olacak değil yani...
bence f/p...
edit: ayrıca paraf'la alacaklara da 250₺ parafpara veriyormuş.
Paraf olayına dikkat etmemiştim. Paylaşım için teşekkürler.

Ürüne ek 300 liralık bir şey daha ekleyip 250 TL maksipuan ve 2000 üzeri alışverişte 250 de pazarama puan ve 40 TL de pazarama puan artı kazanırsam ürün 2200 TL altına iner benim için. Aslında fena değil.

Araba için iş görür (görünen pislik için) ama detaylı temizlik zor bunla, evdeki halı çekim videosuna baktım baya pislik bırakıyor ufak taneler vs. Ama şöyle bir arabayı temizlim leş gibi gözükmesin derseniz ve 2 günde bozulmasın diyorsanız uzaktan görünen pisliği alır gibi duruyor. Alacaktım ama vaz geçtim detaylı temizlik için yetersiz.

Aldım tşkler, claws kulaklık bedavaya gelmiş gibi bir şey oldu. 699 TL fiyatı vardı.

olum bu pazarama sıkıntılı mı ? kayıt oldum giriş ypamıyyorum pcden. mobilden denedim pazarama plus alamıyorum. hesabı onaylamak için aşağıya kaymıyor. şaka gibi

olum bu pazarama sıkıntılı mı ? kayıt oldum giriş ypamıyyorum pcden. mobilden denedim pazarama plus alamıyorum. hesabı onaylamak için aşağıya kaymıyor. şaka gibi
Bende plus üyeliği yaparken problem yaşadım dün. 1 TL yi çekti. Ekran dondu kaldı. Sonra hata verdi. Hesabıma girince de üyeliğin olduğunu gördüm

Geri