2 gün sonra kesim var ondan sonra alırım nasipseEinhell TE-VC 18
![]()
Einhell TE-VC 18 Li, Akülü El Süpürgesi Seti (2,5 Ah akü ve şarj cihazı dahildir, 18V, 42 mbar emiş gücü, 540 ml toz haznesi, 3 başlık, uzatma aparatı) - 2347120 & 4512097 Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
Einhell TE-VC 18 Li, Akülü El Süpürgesi Seti (2,5 Ah akü ve şarj cihazı dahildir, 18V, 42 mbar emiş gücü, 540 ml toz haznesi, 3 başlık, uzatma aparatı) - 2347120 & 4512097 ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Einhell TE-VC 18 Li, Akülü El Süpürgesi Seti (2,5 Ah akü ve şarj...www.pazarama.com
Einhell marka el süpürgesi. Batarya ve şarj cihazı dahil yazdığım fiyat. Ürünün bataryasız solo hali şuan 2.450 TL. Bataryanın kendi fiyatı 1.500 TL civarı.
Pazarama plus ile 2.707 TL ye geliyor. Ben 1 TL ye plus yaptım. Satıcı pazarama. Ürünü dikey Süpürge gibi düşünmeyin. El süpürgesi performansı var. Koltuk, araba ve kırıntı temizliği için uygun.
Einhell kullananlar bilir, bataryaları diğer cihazlarına da uyumlu. Bunu aldıktan sonra başka zaman solo matkap, çim biçme makinası vs alıp kullanabilirsiniz.
Sizin dediğiniz model daha iyi tabii ki. Bataryalı şuan 5 bin TL o model. Piyasa fiyatı o. Ekstra indirim bunda olduğu için paylaştım. Ama tabii ki bütçe sorunu yoksa daha iyisi alınabilirBende incelemeleri izledim 70mbar olan gayet iyi fakat bu ürünün çekim gücü baya zayıf geldi bana
başlıkta paylaşılan ürün (batarya+şarj cihazı+süpürge) tam bir f/p ürün. bütçe arttırılırsa diye başka bir einhell ürünü paylaşılmış ama o bütçelerde yada daha azına veya biraz fazlasına daha iyi ve kaliteli olabilecek bir çok seçenek var... illa einhell olacak değil yani...Sizin dediğiniz model daha iyi tabii ki. Bataryalı şuan 5 bin TL o model. Piyasa fiyatı o. Ekstra indirim bunda olduğu için paylaştım. Ama tabii ki bütçe sorunu yoksa daha iyisi alınabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bütçe müsaitse el süpürgesi değil, direkt dikey Süpürge de alınabilir. Ama fiyat 9.200 TL ye çıkıyor
Paraf olayına dikkat etmemiştim. Paylaşım için teşekkürler.başlıkta paylaşılan ürün (batarya+şarj cihazı+süpürge) tam bir f/p ürün. bütçe arttırılırsa diye başka bir einhell ürünü paylaşılmış ama o bütçelerde yada daha azına veya biraz fazlasına daha iyi ve kaliteli olabilecek bir çok seçenek var... illa einhell olacak değil yani...
bence f/p...
edit: ayrıca paraf'la alacaklara da 250₺ parafpara veriyormuş.
ben de fiyat araştırması yaparken sonradan gördüm. bende paraf yok ama belki birinin işine yarar diye ilave yaptım...Paraf olayına dikkat etmemiştim. Paylaşım için teşekkürler.
Şarjlı Süpürgenin yanında kulaklık almak. İyi denk gelmişAldım tşkler, claws kulaklık bedavaya gelmiş gibi bir şey oldu. 699 TL fiyatı vardı.
Bende plus üyeliği yaparken problem yaşadım dün. 1 TL yi çekti. Ekran dondu kaldı. Sonra hata verdi. Hesabıma girince de üyeliğin olduğunu gördümolum bu pazarama sıkıntılı mı ? kayıt oldum giriş ypamıyyorum pcden. mobilden denedim pazarama plus alamıyorum. hesabı onaylamak için aşağıya kaymıyor. şaka gibi