🔥İndirim Nzxt C1000 Gold Psu 8000tl

Bu ürün 500 TL daha ucuz. Sizin paylaştığınız Gold core ibareli. Onun dışında herşeyiyle aynı duruyor. Fark nedir ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geçen perşembe yine itopya 6.500 TL ye satmıştı bunu

Bu ürün 500 TL daha ucuz. Sizin paylaştığınız Gold core ibareli. Onun dışında herşeyiyle aynı duruyor. Fark nedir ?

bu daha iyi fark etmemiştim teşekkürler :)

6500tl stok azdı baya

O sanırım Gold core modeliydi. Düz c1000 modeli Türkiye'deki en iyi model denilmiş forumda. En düşük fiyatı 8700 lira olması lazım. Bu fiyata aşırı iyi. Kaçırılmaması gereken bir model. En iyi PSU buymuş sanırım.
C850'de de indirimi var onun da beyaz rengi ucuz. Belki konuya eklenebilir.

Son düzenleme:
CW çıkarsa allah kolaylık versin İtopyayla

dostum fark aşağıdaki gibi

nzxt fark.webp

5070 7800x3d li sisteme hangisini alayim sence enermax iyi dersen alayim enermax
enermax al bence zaten sistem o kadar da güç tüketmeyeceği için yüke bile girmez psu. rahat rahat kullanırsın.

alinir mi enermax mi alayim 5600 falan gaminggen de
Enermax fan konusunda kumar oynamak gibi bir şey. Fanından şikayetçi olanlar da var, memnun olanlar da. Bende DFX1350 var sistem yüke girmese bile kafasına göre 3-4dk da bir fan açıyor sonra duruyor, bunu arıza gibi düşündüm araştırırken DH de ki konuda birebir aynısını yaşayan birini daha gördüm.

Enermax fan konusunda bazı şeyleri beceremiyor. %40-50 ye kadar 0db diyor ama güç kaynağı o yüke girmeden bile kendi kendine ısınabiliyor haliyle de çok yüksek rpm lerde fan açıyor.

Enermax, raijintek, 1stplayer gibi markalar fan konusunda biraz piyango. Gerçekten sessiz PSU istiyorsan corsair, nzxt, asus, msi (mpg) gibi markalara yönel.

Geri