2k Giriş Seviyesi Monitör Seçim Rehberi: Herkes İçin Liste

Reaksiyon skoru
5
Kendim monitör ararken seçim kargaşasının içinde kaldığım için bulabildiğim bütün monitörleri listeyeyim dedim, sonra başkasının da ihtiyacı olabileceğini düşünerek açık dosya haline getirdim. Ekle/düzelt dediğiniz yeni model ve bilgi varsa yazın lütfen
1779733195214.webp

Aktif liste:

Ekler

• 1779732972184.webp
    1779732972184.webp
    293 KB · Hit: 28
Emek verilmiş tebrik ederim ama liste anlamsız. Kağıtüstünde yazan veriler gerçeği yansıtmıyor. Hepsinde 1000:1 kontrast oranı ve 1ms yazıyor ama bunlar standart yazılır.

Şu konuya göz atın:

Emek verilmiş tebrik ederim ama liste anlamsız. Kağıtüstünde yazan veriler gerçeği yansıtmıyor. Hepsinde 1000:1 kontrast oranı ve 1ms yazıyor ama bunlar standart yazılır.

Şu konuya göz atın:
bence türkiyedeki fason üreticilerden çıkan modelleri detaylı inceleyen birileri olmadığı sürece yapabileceğimiz tek şey kağıt üzerindeki verilere ve panel markasına riayet etmek,
konuyu açma sebebim çer çöplük içinde en azından karşılıklı insanların rahatça değerleri kıyaslayabilmesi zaten tepedeki monitör hariç hepsi "giriş seviyesi" ucuz monitörler sayılırlar
testlerini bulursam youtubedan vs teorik vs gerçek olarak da ayrıca yazabilirim

bence türkiyedeki fason üreticilerden çıkan modelleri detaylı inceleyen birileri olmadığı sürece yapabileceğimiz tek şey kağıt üzerindeki verilere ve panel markasına riayet etmek,
konuyu açma sebebim çer çöplük içinde en azından karşılıklı insanların rahatça değerleri kıyaslayabilmesi zaten tepedeki monitör hariç hepsi "giriş seviyesi" ucuz monitörler sayılırlar
testlerini bulursam youtubedan vs teorik vs gerçek olarak da ayrıca yazabilirim
Yapabileceğimiz tek şey değil aslında. Monitör kategorisine girip rehber tagını işaretleyin. Çoğu monitörün verileri var.

Özellikle burada:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,064
Üyeler
196,883
Son üye
Emir202033
Geri