10-13k Bandında Oyuncu Koltuğu

Bende xdrive fırtına var 5 yıldır kullanıyorum aşırı sağlam bir koltuk. Süngeri de çok kaliteli. 95 kiloyum.

Throne aldım bel desteğini ekstra para verip alıyosun ama bi işe yaramıyor bence kenara attim duruyor orada aldığımdan beri. Koltuğu gönderdiklerinde oturma kısmında küçük bi yırtık vardı birde yan kapakçıklarının 1-2. Vidası eksik gelmişti hemen yazdım müşteri hizmetlerine koltuk ve vidalar yan kapakçıklar haricinde birde özür olarak ücretsiz kolçak pedi yolladılar. Koltuktan da müşteri hizmetlerinden de memnunum tavsiye ederim kendi sitesinden aldım bu arada
Ustam sırt yastığı ekstra aldım işe yaramıyor dediniz ya koltuğun sizce sırt yastığına gerek var mı yani yapısı sırt yastığı, bel yastığı olmadan da rahat mı sizce bilerek mi konulmamış o bel yastığı ve cidden müşteri hizmetleri yüzünden bebne almayı düşünüyorum özellikle exvega markası hakkında çok iddia var o yüzden aklımda soru işareti var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tercih meselesi tabi 1 ay önce bende çok araştırdım. zio aldım en son kodlarla vs 15k ya fulla artı full xl koltuk özelleştirip aldım. memnunum genel olarak. viscosu ayak uzatması vs herşeyi var senin boya xl gerek yok dahada ucuza gelir mantıken. ama exvegada da fena değil arkadaşıma aldık. memnun denemedim onu daha. zionun en güzelyanı bence oturma bölüünün süngeri irice olması. hawk veya diğerleri incecik tahta gibi sanki
Hocam sizdeki vionun tam modeli nedir yazarsanız çok sevinirtim ayrıca ayak uzatması kaliteli mi ayak uzatma istesemde bazen ayak uzatmalar sıkıntı çıakrıyormuş kırılabiliyormuş, siz ayak uzatmayı kullanıyor musunuz

Ben zio fabric deep black kullanıyorum Ergonomik bir ofis koltuğu bulup almanı öneririm yatarak değilde dik oturup kullanacaksan oyuncu koltuğu cidden rahat değil bana göre.
İlla oyuncu koltuğu alacaksan koltuk işide biraz kişiye bağlı söylediklerin ve benim zio dahil iyi modeller. Ölçülerine ve özelliklerine bak ayak uzatma - kolçakların kaç d olduğu -yarasa mekanizma falan. Genel olarak metal ayak ve class 4 amartisör var zaten 10k+ bandında ama yinede sor yoksa alma. bunun ölçüsü ve özellikleri iyi dediğini al. Almadan önce araştır kısa sürede çok bozulma kırılma olanı alma.

Bu arada iade olan yerden almanı öneririm Zio hazır stoktan alsan bile hiçbir şekilde iade almıyor o yüzden iyi karar ver zio alacaksan.
hocam zaten baya araştırdım 12-15 tane modelden felan eleme yapa yapa bu 2 model kaldı elimde zio yu o yüzden ben almayı düşünmüyorum ve sıcak bakmıyorum ayrıca zionun alt koltuk markasındada çokca sıkıntı var olduğunu duydum alt marka olsa dahi yinede dikkatimi çekti

Bende xdrive fırtına var 5 yıldır kullanıyorum aşırı sağlam bir koltuk. Süngeri de çok kaliteli. 95 kiloyum.
benim kütleye anca xdrive Anka modeli olur xdrive ve hawk modellerini o yüzden eledim benim istediğim o geniş oturma alanı sunan rahatlığa ulaşan xdrive hawk modelleri bu yazdığım 2 modele çok pahalı ve aşağıda kalıyor

Ustam sırt yastığı ekstra aldım işe yaramıyor dediniz ya koltuğun sizce sırt yastığına gerek var mı yani yapısı sırt yastığı, bel yastığı olmadan da rahat mı sizce bilerek mi konulmamış o bel yastığı ve cidden müşteri hizmetleri yüzünden bebne almayı düşünüyorum özellikle exvega markası hakkında çok iddia var o yüzden aklımda soru işareti var

Hocam sizdeki vionun tam modeli nedir yazarsanız çok sevinirtim ayrıca ayak uzatması kaliteli mi ayak uzatma istesemde bazen ayak uzatmalar sıkıntı çıakrıyormuş kırılabiliyormuş, siz ayak uzatmayı kullanıyor musunuz

hocam zaten baya araştırdım 12-15 tane modelden felan eleme yapa yapa bu 2 model kaldı elimde zio yu o yüzden ben almayı düşünmüyorum ve sıcak bakmıyorum ayrıca zionun alt koltuk markasındada çokca sıkıntı var olduğunu duydum alt marka olsa dahi yinede dikkatimi çekti

benim kütleye anca xdrive Anka modeli olur xdrive ve hawk modellerini o yüzden eledim benim istediğim o geniş oturma alanı sunan rahatlığa ulaşan xdrive hawk modelleri bu yazdığım 2 modele çok pahalı ve aşağıda kalıyor
Hocam ben almanı tavsiye ederim ben beğenmedim ama belki sen beğenirsin çünkü koltukta bel desteği yok. Bel desteği olmadan da saglam ve rahat ama olsa tatlı olurdu tabi mıknatıstlı boyun yastığı koymuş adamlar ama bel desteği koymamışlar 😀

Venom fabric premium xl modeli benimki. Piyasadaki neredeyse bütün alt mekanizmalar kolçaklar ayak uzatmalar aynı zaten sadece 2 3 çeşidi var bakarakta anlaşılıyor bunlar. Ayak uzatmayıda hazır alıp takıyor herkes ithal malzeme yani belli. O yüzden hangisi sağlamdır diye düşünmeyin bence boşuna hepsi aynı bence. Sağlamlığa gelirsek üzerine aşırı yük verirseniz direkt gidici orası kesin. Ben en sonda değilde bağdaş kurmak için kullanıyorum şuan. Sevdim o rahatlığı. Bende acaba ne kadar işlevsel ddiye düşünüp denemek için ekledim. Ama olmasada olur yani bence.
Yine aynı şekilde bütün koltukların bel dayamassını sevmiyorum hem küçük hem şekilsiz saçma bana göre. Kendim 400 TL'ye aldığım visco dayamam var çok çok daha iyi.

Bu benim 2. Koltuğum eskisini 5 sene kullandım 3 kere iç demirleri kırıldı tamir edip kullanmıştım artık mefta oldu. Bunun mühendisl.ik tasaramı azda olsa farklı gibi eskisinde kırılan yerler bunda farklı yapılmış o yüzden bir tık daha rahatım. Ben iri yapılı biri olduğumdan çok dayanmıyor genelde zaten bu iskeletler. Biri çelik biri öyle filan diyoda. Bence o da yalan hepsi aynı malzeme aynı kalınlık bana göre. Kaynağı kırılıyormzaten kaynağı doğru yapsalar sıkıntı yok.
Ben uzun süre oturan biriyim o yüzden ofis koltuğu bana saçma geliyor iki sat oturup kalksam belki. Yeri geliyor bağdaş kuruyom yeri geliyo yatıyon yeri geliyo farklı. Pozisyona giriyon her türlü bunları mantıklı buluyorum.

Dediğim gbi bende çok araştırdım fiyat performans olarak zio yu mantıklı buldum. Özelleştirip aldım. Tek sıkıntısı özelleştirmede biraz geç geliyor koltuk ve geldiğinde 1 hafta odayı kokuttu o kdr.

Herkese merhabalar ben 13k bandında geniş ve uzun ömürlü bir oyuncu koltuğu arıyordum uzun araştırmalarım sonucu önce kendi bütçemde markarlın kendi içindeki mdeollerini eledim daha sonra kendi aralarında kıyaslayınca elimde 3 model var almayı düşündüğüm

TitanSeat Throne
Exvega Andromeda 2025
xDrive Anka

Bu üçününde kumaş versiyonlar*

Hangisine içim ısınıyorsa o şekilde sıralayrak yazdım ve dürüst konuşmak gerekirse anka modelini en kötü ihtimalde paramın netleşmediği vb. bir durum alırsam almayı düşünüyorum esas aklımdaki iki model andromeda 2025 ve throne modelleri

Throne modelinde 65 DNS visco sünger var, andromeda da ise 65DN Poliüretan lakin kağıt üstünde 65dn daha uzun ömürlü sert ve yapısını koruyan bir malzeme iken throne modelindeki 65dns visco cidden kullanılan en kaliteli 65dns visco olabilire zaten throne kullanan herkes ilk 1 hafta koltuğun sert olduğunu ama şeklini alınca yumuşayıp iyi olduğunu söylüyor.

Throne modeli kağıt üstünde andromedadan hem bazı boyutlardan daha büyük hemde daha fazla ağırlık taşıyor (176 ya 95 kiloyum lakin sağlık problemim ve spor dalıdman kaynaklı çok saçma kilo aralıklarıdna geziyorum lakin garanti olması açısındanm max 110 minimum 80 diyelim)

Andromeda modelinin iskelet yapısı ve ayak uzatma desteğide çok dikaktimi çekti ürünü aldıktan sonra ayak uzatma aparatını sonradan harici alıp takabiliyormuşum ve uzun saatler kurgu yapan birisi olduğum için cidden aradığım bir özellik lakin gerçek hayatta ne kadar fazla ve egektif kullanırım buda hala kafamda soru işareti

Titanseat modelinin ayrıca müşteri hizmetlerinin çok çok iyi olması beni birazcık daha cezbeden bir konu Exvegada şikayet varda çözülmemiş once sorun ve atılan iddilar var. Aklım orjinal sitesi değilde hepsiburada üzerinden kendi sattıcılarında 13k ya throne almaya daha meyilli gibi ama andromeda hakkıdnada çokca olumlu yorum var

Sizin görüş ve düşünceleriniz nelerdir bu 3 modeli kullanan varsa yorum yapabilirler mi?

(Hawk Fab V4 ü çok düşündüm ama bilerek listeye eklemedim fab ın maksimum kilo sınırı benim ortalama kiloma çok yakın olduğu için riskli geldi ve bu listedeki diğer 3 modele göre oturak kısmı daha dar kalıyor)
xdrive 15 li+ bakabilirsin

Herkese merhabalar ben 13k bandında geniş ve uzun ömürlü bir oyuncu koltuğu arıyordum uzun araştırmalarım sonucu önce kendi bütçemde markarlın kendi içindeki mdeollerini eledim daha sonra kendi aralarında kıyaslayınca elimde 3 model var almayı düşündüğüm

TitanSeat Throne
Exvega Andromeda 2025
xDrive Anka

Bu üçününde kumaş versiyonlar*

Hangisine içim ısınıyorsa o şekilde sıralayrak yazdım ve dürüst konuşmak gerekirse anka modelini en kötü ihtimalde paramın netleşmediği vb. bir durum alırsam almayı düşünüyorum esas aklımdaki iki model andromeda 2025 ve throne modelleri

Throne modelinde 65 DNS visco sünger var, andromeda da ise 65DN Poliüretan lakin kağıt üstünde 65dn daha uzun ömürlü sert ve yapısını koruyan bir malzeme iken throne modelindeki 65dns visco cidden kullanılan en kaliteli 65dns visco olabilire zaten throne kullanan herkes ilk 1 hafta koltuğun sert olduğunu ama şeklini alınca yumuşayıp iyi olduğunu söylüyor.

Throne modeli kağıt üstünde andromedadan hem bazı boyutlardan daha büyük hemde daha fazla ağırlık taşıyor (176 ya 95 kiloyum lakin sağlık problemim ve spor dalıdman kaynaklı çok saçma kilo aralıklarıdna geziyorum lakin garanti olması açısındanm max 110 minimum 80 diyelim)

Andromeda modelinin iskelet yapısı ve ayak uzatma desteğide çok dikaktimi çekti ürünü aldıktan sonra ayak uzatma aparatını sonradan harici alıp takabiliyormuşum ve uzun saatler kurgu yapan birisi olduğum için cidden aradığım bir özellik lakin gerçek hayatta ne kadar fazla ve egektif kullanırım buda hala kafamda soru işareti

Titanseat modelinin ayrıca müşteri hizmetlerinin çok çok iyi olması beni birazcık daha cezbeden bir konu Exvegada şikayet varda çözülmemiş once sorun ve atılan iddilar var. Aklım orjinal sitesi değilde hepsiburada üzerinden kendi sattıcılarında 13k ya throne almaya daha meyilli gibi ama andromeda hakkıdnada çokca olumlu yorum var

Sizin görüş ve düşünceleriniz nelerdir bu 3 modeli kullanan varsa yorum yapabilirler mi?

(Hawk Fab V4 ü çok düşündüm ama bilerek listeye eklemedim fab ın maksimum kilo sınırı benim ortalama kiloma çok yakın olduğu için riskli geldi ve bu listedeki diğer 3 modele göre oturak kısmı daha dar kalıyor)
Deneme şansım yok demişsin ama denemeden kendine uygun olanı bulmak bir tık zor. Bende hawk future var memnun değilim. Bir daha alicak olsam kaliteli ofis koltuğu alırım

Herkes farklı bişey yazmış gerçektende çok saçma bir konu en iyisi sanırım test etmek yani sizcede öylemi yapayım mediamarkta felan gidip en azından biraz oturup kafamda viseymi canlandirayim çünkü burda bile herkes başka bişey diyor .d

Deneme şansım yok demişsin ama denemeden kendine uygun olanı bulmak bir tık zor. Bende hawk future var memnun değilim. Bir daha alicak olsam kaliteli ofis koltuğu alırım
işte usta maalesef ayak bileğimi kırdım 3 aydır evdeyim çıldırıcam az çok yürüyebiliyorum, tam kendime gelim 1-2 hafta sonra bir memleketimdeki media markta bakıcam az çok fikrim oluşsun diye

Geri