Çözüldü✓ Logitech Yerine Neden Pxn Alınır

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
4000
2. el DFGT almayı düşünüyorum, ucuza 4-5k. F1 ve iracing oynayacağım, idare eder mi? Daha önce kullanan varsa bilgi verebilir mi? Bir de ses olayı nasıl? FFB 50-60'a çekersem azalır mı ses? dualsenseden oynuyorum. Maksat direksiyon olsun

Kendim kullanıyorum yanına artı olarak debriyaj ve vites ekledim gayet güzel iş görüyor ffb gayet iş görür yılına göre bayağı üst düzey onun dışında tek dişli sistem olduğundan gürültü çıkartıyor haberin olsun odada tek başına değilsen yanındaki rahatsız olabilir biraz

Kendim kullanıyorum yanına artı olarak debriyaj ve vites ekledim gayet güzel iş görüyor ffb gayet iş görür yılına göre bayağı üst düzey onun dışında tek dişli sistem olduğundan gürültü çıkartıyor haberin olsun odada tek başına değilsen yanındaki rahatsız olabilir biraz
teşekkürler. debriyaj ve vitesin hangi modeller hocam,bilgi verir misin

2. el DFGT almayı düşünüyorum, ucuza 4-5k. F1 ve iracing oynayacağım, idare eder mi? Daha önce kullanan varsa bilgi verebilir mi? Bir de ses olayı nasıl? FFB 50-60'a çekersem azalır mı ses? dualsenseden oynuyorum. Maksat direksiyon olsun
Normal oynarken bile çok zevk vermez. İracing için ise düşünülmemesi gereken bir direksiyon seti. En az PXN V10 Ultra alınmalı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İracing için alıcak olmasına rağmen nasıl önerebiliyorsunuz?

Son düzenleme:
Normal oynarken bile çok zevk vermez. İracing için ise düşünülmemesi gereken bir direksiyon seti. En az PXN V10 Ultra alınmalı.

İracing için alıcak olmasına rağmen nasıl önerebiliyorsunuz?
reis technopattan çıkıp yine mi sen geldin.pxn almayacağım teşekkür ederim

1 2 sene önce 4k TL'ye satın almıştım temiz 2.el aşırı iyi almanı öneririm sesi çok fazla değil beni pek fazla rahatsız etmiyor kulaklık takılı olduğundan fakat kulaklık takılı değilkende pek rahatsız etmiyor

Söylediğinde herhangi bir yanlış yok adamın. Rekabetçi olarak oynanan oyunlar bunlar. Dfgt bunlar için her türlü yetersiz ve fazlasıyla eski. V10 Ultra altı bir model alınmaz. Para da verilmemeli.
sorun zaten ürün pazarlamaları.dün technopattan aynı mesajı attım ve yine benzer bir cevap geldi aynı kullanıcıdan.o fiyatlara zaten biraz daha ekler moza,fanatec çekerim.pxn çevremde dayanıklılıktan ötürü sorun yaşayan var ve yabancı kaynaklardada gördüm.servisle uğraşmak istemem istanbulda oturmuyorum.

Paranızın çöpe gitmemesi için uğraşıyoruz. Forum forum gezip birinin DFGT önermesini mi bekliyorsunuz?
4k zaten hocam. niye çöpe gitsin:)

sorun zaten ürün pazarlamaları.dün technopattan aynı mesajı attım ve yine benzer bir cevap geldi aynı kullanıcıdan.o fiyatlara zaten biraz daha ekler moza,fanatec çekerim.pxn çevremde dayanıklılıktan ötürü sorun yaşayan var ve yabancı kaynaklardada gördüm.servisle uğraşmak istemem istanbulda oturmuyorum.

4k zaten hocam. niye çöpe gitsin:)
PXN'in zaten tüm direksiyon setlerini önermiyoruz hocam bazı modellerini öneriyoruz. Ben de kendim PXN VD4 kullanıyorum ve çok memnunum. Ayrıca zaten ben dışında forumdaki çoğu kullanıcı da benim dediğimi diyecektir niye aynı kullanıcı olmama takıldınız? Hangi modelin dayanıklılıktan sorun çıkardığını gördünüz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,895
Üyeler
196,844
Son üye
caner1983
Geri